Despre cum se desface soclul pentru luminile de zi nu știu sĂŁ fac un tutorial. Ăți trebuie ĂŽnsĂŁ puținĂŁ imaginație și douĂŁ unelte (T40 și un patent cu cioc ascuțit). Nu e complicat de dat jos. Se desface relativ ușor prin spatele farului (fĂŁrĂŁ sĂŁ demontezi nimic altceva). MeritĂŁ reținut ĂŽnsĂŁ cĂŁ soclul acela nu se deșurubeazĂŁ/ĂŽnșurubeazĂŁ ci are o cursĂŁ scurtĂŁ (un sfert de ceas, etc.) apoi se trage cu patentul ușor de el ĂŽn jos.
Despre LED-uri. Voi adĂŁuga poze și se va vedea despre ce este vorba. Le-am primit pe cele de 12mm care se potrivesc direct ĂŽn soclu. Am lipit doar un scoci subțire ca sĂŁ aibĂŁ aderențĂŁ la clemele de la soclu. BĂŁiatul de unde le-am luat este de nota 10.
Ca remarcĂŁ, mi-aș fi dorit ca lumina emisĂŁ de ele sĂŁ fie un pic mai intensĂŁ (au 3W). ĂnsĂŁ eu merg doar cu ele aprinse ziua și pânĂŁ acum nu m-a oprit nimeni sĂŁ-mi zicĂŁ cĂŁ nu este ceva ĂŽn regulĂŁ.
LED-uri au fost cumpĂŁrate de aici (
http://bec-led-auto.blogspot.ro/p/hp24w.html) și au costat 118 lei cu transport cu tot (prin Poșta RomânĂŁ).
Voi face și o pozĂŁ noaptea pentru
impresie artisticĂŁ...