alarma auto
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
alarma auto
salutare din nou.
as vrea sa stiu daca aveti montata pe masina o alarma. adica daca ati montat alarma ulterior achizitionarii masinii. ce alarma, unde? cat costa? cum e cu garantia? etc
eu as vrea sa montez o alarma originala de la citroen, dar inca nu sunt hotarat, e drept ca la 1500 ron rivalizeaza in pret cu viper, din pacate nu se compara la functiile oferite.
astept parerile voastre.
as vrea sa stiu daca aveti montata pe masina o alarma. adica daca ati montat alarma ulterior achizitionarii masinii. ce alarma, unde? cat costa? cum e cu garantia? etc
eu as vrea sa montez o alarma originala de la citroen, dar inca nu sunt hotarat, e drept ca la 1500 ron rivalizeaza in pret cu viper, din pacate nu se compara la functiile oferite.
astept parerile voastre.
Daca nimeni n-ar face nimic pentru ca nimeni nu face nimic, atunci nimeni n-ar face nimic!

nu mai inteleg nimik.
ieri am ajuns la citroen brasov si mi-au spus ca c5 are can de la varianta II incoace chiar, si ca imi pot monta un viper pe can fara probleme. e drept ca cei din galati au spus ca masina nu are can. ce draq sa mai cred? astia sunt ticniti sau habarnisti?
Daca nimeni n-ar face nimic pentru ca nimeni nu face nimic, atunci nimeni n-ar face nimic!
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
mesersmith scrie:can este o magistrala care, impreuna cu van, se regaseste si ea pe c5.
de modul can nu am auzit, dar o fi si el si nu stiu eu.
CAN-control area network
VAN-vehicle area network
ai perfecta dreptate, dar ma gandesc ca o fi un modul de adaptare....pentru conexiunea tip can....

oricum nu pricem cum e posibil ca un dealer sa zica ca este si altul ca nu este.
tu ce stii exista aceasta "mufa" practic, de tip CAN?
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
vedeumbre scrie:mesersmith scrie:can este o magistrala care, impreuna cu van, se regaseste si ea pe c5.
de modul can nu am auzit, dar o fi si el si nu stiu eu.
CAN-control area network
VAN-vehicle area network
ai perfecta dreptate, dar ma gandesc ca o fi un modul de adaptare....pentru conexiunea tip can....![]()
oricum nu pricem cum e posibil ca un dealer sa zica ca este si altul ca nu este.
tu ce stii exista aceasta "mufa" practic, de tip CAN?
can nu e chiar o mufa: din cate imi amintesc, e un device in care intra niste fire si ies niste fire, ceva de genul centralei telefonice de pe la firme
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
tocmai am primit oferta de la cei de la citroen:
alarma Viper 3901v montaj pe can, cu telecomanda masinii, senzor 2xperimetru, senzor geam spart, senzor ridicare/tractare, led electroluminiscent, senzor soc2zone, prealarmare: 1400 ron cu TVA si montaj inclus.
alarma Viper 3901v montaj pe can, cu telecomanda masinii, senzor 2xperimetru, senzor geam spart, senzor ridicare/tractare, led electroluminiscent, senzor soc2zone, prealarmare: 1400 ron cu TVA si montaj inclus.
inca nu am montat alarma, mai astept, sunt putin scarbit de dezinteresul angajatilor de la citroen. am mai cerut o oferta completa pentru carlig de remorcare si n-am primit-o nici dupa 6 luni, iar cu alarma ma trimiteau la o firma agreata de ei...??! inca ma mai gandesc.