update sistem navigatie
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- simpatizant
- Masina: Citroën C5
update sistem navigatie
Vreau sa imi fac un update la sistemul de navigatie, eu am inca cel original, din 2008 instalat din uzina. Am gasit pe net cd-urile pentru toata Europa, 12 cd-uri, sunt varianta 2011-2012 pentru RT4-RT5. Stie cineva daca sunt compatibile cu sistemul meu de navigatie?Adica cu aparatul meu . Nu gasesc nicaieri detalii despre varianta de sistem pe care o am eu in masina. Un update versiunea 2011-2012 aduce mai multe noutati hartii Romaniei sau doar soselele principale? In varianta pe care o am acum sunt doar drumurile europene care trec prin Romania . Am cautat pe net si nu gasesc chiar nimic care sa ma lamureasca.
Multumesc,o seara buna
Multumesc,o seara buna
-
- simpatizant
Multumesc pt promptitudine!
In afara fisierului .ftb, mai am urmatoarele fisiere: .fpa, .fda, fsp. si .ftr. In cursul zilei voi incerca sa pun fisierul .ftb nou (harta din 2012) peste cel din 2008
PS: Eu folosesc IGO pe un PDA HTC Magician + un receptor bluetooth
In afara fisierului .ftb, mai am urmatoarele fisiere: .fpa, .fda, fsp. si .ftr. In cursul zilei voi incerca sa pun fisierul .ftb nou (harta din 2012) peste cel din 2008
PS: Eu folosesc IGO pe un PDA HTC Magician + un receptor bluetooth
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
sterge fisierul vechi din map si il inlocuiesti
nu lasa 2 harti ca o va incarca pe cea cu numele cel mai mic sa zic
adica va incarca 001 din 2008 nu pe 200 din 2012
tot timpul sa ai o singura harta a unei tari,daca ai mai multe nu faci nimic
daca va ajuta va pot oferi IGO primo in care am instalat si un calculator de combustibil si de costuri pentru traseu
l-am comvins sa imi arate si altitudinea ca nu vroia nici de-al dracu si poate rula in paralel si plaieru de muzica
fara harti are in jur de 70 MB din peste 1 GB
concluzia este ca ruleaza foarte rapid,nu foloseste multe resurse ale gagetului
asa ca ...
nu lasa 2 harti ca o va incarca pe cea cu numele cel mai mic sa zic
adica va incarca 001 din 2008 nu pe 200 din 2012
tot timpul sa ai o singura harta a unei tari,daca ai mai multe nu faci nimic
daca va ajuta va pot oferi IGO primo in care am instalat si un calculator de combustibil si de costuri pentru traseu
l-am comvins sa imi arate si altitudinea ca nu vroia nici de-al dracu si poate rula in paralel si plaieru de muzica
fara harti are in jur de 70 MB din peste 1 GB
concluzia este ca ruleaza foarte rapid,nu foloseste multe resurse ale gagetului
asa ca ...
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
vreau si eu .fbl-ul ala cu romania si bulgaria daca este ultima versiune
mail vizitatoru1@mail.com
multumesc anticipat
mail vizitatoru1@mail.com
multumesc anticipat
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
Pentru cine are navigatia din poza, tipul este NG4 sau i se mai spune WipCom 3D / NaviDrive 3D.
La acest tip de navigatie update-ul se face ori de pe doua dvd-uri - asa vine din magazin sau ca sa dureze mai putin continutul dvd-urilor se poate copia pe doua carduri SD sau doua stick-uri usb si in acest caz timpul de update scade inspre jumatate.

La acest tip de navigatie update-ul se face ori de pe doua dvd-uri - asa vine din magazin sau ca sa dureze mai putin continutul dvd-urilor se poate copia pe doua carduri SD sau doua stick-uri usb si in acest caz timpul de update scade inspre jumatate.
-
- simpatizant
[url=http://postimage.org/image/jjyqc2wbl/]
[/url
Asta e modelul pe care il am eu in masina si nu stiu daca e compatibil cu cd-urile 2011-2012 pentru RT4-RT5.
http://www.leboncoin.fr/equipement_auto ... tm?ca=22_s
In link e poza cu anuntul , cd-urile pe care as vrea sa le cumpar.

Asta e modelul pe care il am eu in masina si nu stiu daca e compatibil cu cd-urile 2011-2012 pentru RT4-RT5.
http://www.leboncoin.fr/equipement_auto ... tm?ca=22_s
In link e poza cu anuntul , cd-urile pe care as vrea sa le cumpar.