Verificare citroen c5 tourer 2011

Forum de discutii generale despre Citroen C5 III (2008-prezent). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

alex.alex
just curious

Verificare citroen c5 tourer 2011

Mesajde alex.alex » Vin 26-Sep-2014 20:13

Buna seara,sunt nou pe acest forum si as avea nevoie de un pic de ajutor...vreau sa cumpar un citroen c5 tourer din 05.2011,1.6 hdi,masina este adusa din italia,arata foarte bine,merge impecabil,dar imi este cam frica cu km...are 105.000 km,carte service si nici nu arata ca ar avea mai mult...v-as ruga daca ma poate ajuta cineva sa aflu daca km sunt reali sau nu.multumesc anticipat!

paulsebastiant
pasionat

Mesajde paulsebastiant » Sâm 27-Sep-2014 13:24

bine ai venit. nu fugii de km, fugi de 1.6 pe tourer, mai bine un 2.0 cu puține zorzoane decât 1.6 full. asta dacĂŁ vrei neapĂŁrat tourer sau doar ca este la preț mai mic
Imagine

alex.alex
just curious

Mesajde alex.alex » Sâm 27-Sep-2014 17:06

Salut,multumesc de sfat...mi se pare ca se misca destul de bine,am simtit ca nu are forta,dar fiind a doua masina e ok si cu motorul asta...nu stiu cum as putea afla daca km sunt reali,totusi inclin sa cred ca sunt la cum arata masina si se vede ca nu este nimic retusat...am pus-o pe tester nu are absolut nici o eroare,iar km din bord se pupa cu ce arata testerul...

paulsebastiant
pasionat

Mesajde paulsebastiant » Sâm 27-Sep-2014 18:27

se misca bine goala, fa un plin, baga bagaje, baga 4 persoane, si incearca o excursie pe buzau-brasov.
km corespund, daca vrei se poate aduce masina la 0. dar depinde cine si cu ce citeste BSI-ul.
nu vreau sa te dezamagesc, dar asta e realitatea.
Imagine

alex.alex
just curious

Mesajde alex.alex » Sâm 27-Sep-2014 19:20

paulsebastiant scrie:se misca bine goala, fa un plin, baga bagaje, baga 4 persoane, si incearca o excursie pe buzau-brasov.
km corespund, daca vrei se poate aduce masina la 0. dar depinde cine si cu ce citeste BSI-ul.
nu vreau sa te dezamagesc, dar asta e realitatea.
nu am copii,nu am catel,purcel,etc...in majoritatea timpului in masina sunt singur sau cu inca o persoana...de carat nu car nimic cu ea,iar un troler nu cred ca face o diferenta asa mare...daca vreau sa alerg masina principala este o berlina si are motor de 3.0 diesel...vreau sa iau masina pentru ca imi place,nu m-a atras nici un citroen pana la asta...stiu ca din tester se poate face aproape orice...ma intereseaza daca pot vedea undeva daca s-a umblat la km,daca nu sunt reali,etc...stiu ca la opel de exemplu,se pot vedea la reprezentanta daca reviziile au fost facute in service cu baza de date comuna...de exemplu la volvo cand am vrut sa cumpar acum ceva timp,mi-au spus ca nu se pot vedea la nici o masina decat daca s-au facut reviziile la ei...

flavius
pasionat
Masina: C4 Picasso 2015 1.6 Hdi 115 Cp

Mesajde flavius » Dum 28-Sep-2014 16:57

ce ti-au spus cei de la Volvo este adevarat! nu poti stii km reali decat daca s-au facut reviziile NUMAI in reteaua citroen, restul sunt doar VORBE!
1.6 hdi este perfect pentru un c4, nu pentru c5, si TOURER! verifica masa proprie pentru un c4, c5 si c5 tourer si o sa iti dai seama ce a incercat paulsebastiant si eu sa iti transmitem!
platesti acum impozit si asigurare mai mici, probabil ca asta este gandul pe care il ai acum .... dar fiecare 100 de km ii faci cu 10 lei mai mult in comparatie cu mine!
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE!
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.

alex.alex
just curious

Mesajde alex.alex » Dum 28-Sep-2014 17:23

flavius scrie:ce ti-au spus cei de la Volvo este adevarat! nu poti stii km reali decat daca s-au facut reviziile NUMAI in reteaua citroen, restul sunt doar VORBE!
1.6 hdi este perfect pentru un c4, nu pentru c5, si TOURER! verifica masa proprie pentru un c4, c5 si c5 tourer si o sa iti dai seama ce a incercat paulsebastiant si eu sa iti transmitem!
platesti acum impozit si asigurare mai mici, probabil ca asta este gandul pe care il ai acum .... dar fiecare 100 de km ii faci cu 10 lei mai mult in comparatie cu mine!
va multumesc pentru raspunsuri...stiu ca,km se pot verifica doar daca reviziile au fost facute in retea citroen,ideea e ca la volvo daca nu au fost facute in reprezentanta lor de exemplu bucuresti si au fost facute la ploiesti de exemplu,nu pot vedea nimic....la opel sau la vw-audi,chiar daca au fost la un dealer in spania de exemplu,pot vedea...asta ma intereseaza pe mine,daca la reprezentanta citroen din bucuresti pot vedea interventiile masinii,facute in italia,ce a avut schimbat,daca a avut probleme ceva...daca apare istoricul masinii...iar vizavi de acest c5 cu motor 1.6 hdi...m-am interesat si am vazut diferentele de greutate/putere,etc si aveti dreptate...ideea e ca nu ma uit la o diferenta de asigurare sau impozit atat timp cat platesc asigurare la motor de 3.0 si impozitul care nu este deloc mic...masina o va folosi mai mult prietena mea...care merge singura in masina,mai mult in oras,rar in afara...stiu ca nu este ideala pentru oras,fiind mare,motorul mic,etc...dar noua ne place...o sa sun maine la citroen sa vad daca pot vedea istoricul masinii...am intrebat pana acum cred ca 20 persoane si nimeni nu a stiut sa imi zica exact daca se poate vedea istoricul masinii😃😃....dificile citroen-urile astea domne...😃😃😃

paulsebastiant
pasionat

Mesajde paulsebastiant » Dum 28-Sep-2014 17:50

1. chiar daca masina este din Italia, conteaza cine a avut-o. posibil ca dupa achizitie sa sara de service autorizat. de ce? nu este chiar ieftin
2. chiar daca iti spune cineva istoricul, e o chestie de moral, oricum va trebui sa faci schimbarile obligatorii pentru masina sh
3. verificarea de rampa si diagnoza facuta de cineva care cunoaste citroen e sfanta.
4. motivul achizitionarii unei astfel de masina nu e unul chiar logic si pertinent.
5. masina de 3.0 e cumva audi?
Imagine

alex.alex
just curious

Mesajde alex.alex » Dum 28-Sep-2014 18:59

paulsebastiant scrie:1. chiar daca masina este din Italia, conteaza cine a avut-o. posibil ca dupa achizitie sa sara de service autorizat. de ce? nu este chiar ieftin
2. chiar daca iti spune cineva istoricul, e o chestie de moral, oricum va trebui sa faci schimbarile obligatorii pentru masina sh
3. verificarea de rampa si diagnoza facuta de cineva care cunoaste citroen e sfanta.
4. motivul achizitionarii unei astfel de masina nu e unul chiar logic si pertinent.
5. masina de 3.0 e cumva audi?
pe cartea service sunt stampile numai de la citroen,am grija de masini fac schimburile chiar inainte de termen,ca sa stau linistit...masina am verificat-o la un service la care ma duc cu masinile mele de cativa ani si am incredere in ei...am incredere mai mare deoarece printre altele au contract cu o firma care repara la ei de vreo 3 ani numai peugeot,citroen,ford cu acest motor...masina cu motor de 3.0 diesel este opel vectra c din 2007...

Înapoi la “Citroen C5 III”