Știe cineva cum pot da jos într-un mod eficient capitonajul de la portiere? Nu as vrea sa ma trezesc Ca trag de el ca romanul și sa rup ceva pe-acolo.
O schema, ceva?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Demontare capitonaj portiere
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: 2009 Citroen C5 1.6 VTR+ HDI
- kady28
- pasionat
- Masina: Xantia 2 1.8 16V green libellule
- 2: Citroen C5 III 2.0 hdi gri thorium
Re: Demontare capitonaj portiere
Uite aici un post cu demontarea fetei de usa...banuiesc ca la asta te referi: viewtopic.php?t=19129
Eu am desfacut prin vara fata de usa si am reusit fara sa stric nici un clips.
Iti recomand sa faci rost de niste spatule de plastic ca sa desfaci partea de plastic de pe manerul portierei...cel de care tragi portiera sa o inchizi. Sub maner sunt 2 suruburi care trebuiesc desfacute.
Spatule gasesti pe aliexpress...eu de acolo am luat.
Cel mai simplu dupa ce desfaci cele 2 suruburi tragi spre tine de partea de sus a fetei de usa...adica acolo unde e aproape de geam. Partea aia contine un fel de trunchiuri de con care vin bagate in niste "ferestre" ale portierei.
Dupa ce tragi sa iasa trunchiurile alea de con poti glisa in sus fata de usa...ea va glisa de pe clipsuri.
La montarea la loc a fetei de usa trebuie sa scoti toate clipsurile de pe portiera si sa le bagi la loc pe urechile de plastic ale fetei de usa.
Eu am desfacut prin vara fata de usa si am reusit fara sa stric nici un clips.
Iti recomand sa faci rost de niste spatule de plastic ca sa desfaci partea de plastic de pe manerul portierei...cel de care tragi portiera sa o inchizi. Sub maner sunt 2 suruburi care trebuiesc desfacute.
Spatule gasesti pe aliexpress...eu de acolo am luat.
Cel mai simplu dupa ce desfaci cele 2 suruburi tragi spre tine de partea de sus a fetei de usa...adica acolo unde e aproape de geam. Partea aia contine un fel de trunchiuri de con care vin bagate in niste "ferestre" ale portierei.
Dupa ce tragi sa iasa trunchiurile alea de con poti glisa in sus fata de usa...ea va glisa de pe clipsuri.
La montarea la loc a fetei de usa trebuie sa scoti toate clipsurile de pe portiera si sa le bagi la loc pe urechile de plastic ale fetei de usa.
-
- pasionat
- Masina: 2009 Citroen C5 1.6 VTR+ HDI
Re: Demontare capitonaj portiere
Mulțumesc!!!