Buna ziua,
Pentru un C5 din 2012 se poate folosi / invata o cheie originala cu telecomanda de la un alt autoturism ? Nu vorbim de partea metalica - care se poate copia relativ usor, vorbesc de chip / telecomanda daca pot fi invatate pe autoturismul pe care il am. Sau exista si solutii aftermarket mai avantajoase ? Pe original am inteles ca pretul este de aproximativ 700 lei/cheie.
Multumesc
Cheie Citroen C5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: C5 III 2012 break 1.6 THP aut6 Exclusive
- 2: ex: C5 III 2009 break 2.0i Man5 GPL Prins VSI 2.0
- 3: ex: C5 II 2007 break 2.0 HDI Aut6
Re: Cheie Citroen C5
Da. Cu Lexia.
Sent from my ZUK Z1 using Tapatalk
Sent from my ZUK Z1 using Tapatalk
C5 III break 2.0i 2009 H3+ man5; GPL Prins VSI 2.0
Citroen ServiceBox download link: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=24814
Citroen ServiceBox download link: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=24814
-
- simpatizant
- Masina: Citroen C5 2.0 Hdi 2006 Exclusive
- 2: Citroen C5 2.2 Hdi 2012 "Serie noire"
Sigur ? Ai incercat sau stii pe cineva care a reusit sigur ? In service imi spun ca nu este posibil - doar cu o cheie noua care vine preprogramata si apoi se imperecheaza cu Lexia de masina. Dar ar veni preprogramata pentru acea masina. Poate e doar o argument de vanzare a produsului nou .. nu stiu. O cheie SH de pe o alta masina este aproximativ 150 lei - un sfert din pretul unei noi. Multumesc
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Teoretic iti trebuie un transponder virgin pentru rescrierea unei chei noi. De asemenea, iti va trebui si carpass-ul masinii pentru rescrierea cheilor cu DiagBox/Lexia.
-
- just curious
- Masina: C5 Exclusive 163 Automat
- 2: Xantia Activa Hdi
Eu am scris chei folosite de la alte masini doar cu lexia insa trebuie asa cum spune si marian key code pe care ti-l cere lexia cand vrei sa programezi...eu am gasit cheie noua pt c5 la chinezi pe ebay cu 8 usd cu transponder si telecomanda cu 2 butoane!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- simpatizant
- Masina: Citroen C5 2.0 Hdi 2006 Exclusive
- 2: Citroen C5 2.2 Hdi 2012 "Serie noire"
Deci in concluzie, daca am key code-ul de la masina pot programa orice cheie originala second de la alta masina pe masina mea. Correct ? Multumesc.
-
- just curious
- Masina: C5 Exclusive 163 Automat
- 2: Xantia Activa Hdi
Re: RE: Re: Cheie Citroen C5
sabinpop scrie:Deci in concluzie, daca am key code-ul de la masina pot programa orice cheie originala second de la alta masina pe masina mea. Correct ? Multumesc.
Da!
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
- DacianO
- pasionat
- Masina: Citroën C5(X7) 2.0 hdi 100kw 2009
O cheie noua tip briceag costa 250 ron plus activarea cu lexia undeva la 100 ron.
Dacian
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 III 1.6 Hdi Tourer
Daca tot este vorba de cheie vin si eu cu o intrebare? Se pot deschide geamurile din telecomanda? De inchis le pot inchide dar de deschis nu m-am prins cum se face.
Pentru ca Citroen
-
- simpatizant
- Masina: Citroen DS3 1.6 hdi
nu merg deschise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- pasionat
- Masina: Citroen C2 VTS (de competitie)
- 2: Toyota Prius Gen II (de familie)
Sunt cuiros cine a reusit sa ia o cheie de C5 din dezmembrari si sa o scrie pe alta masina
)

Servicii Diagbox: Activari/dezactivari optiuni / Actualizari software / Telecodare cheie noua/Reparatii chei telecomanda PSA / Telecodare RD/RT CD/Mp3 / Diagnoza pre-achizitie auto
Problema e că nu am acel key code-al mașinii am cumpărat mașina cu o singură cheie, am diagbox am cheia complectă și frezat dar n-am ce face cu ia! Trebuie codul key altfel va bloca și cheia bună
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Re: RE: Re: Cheie Citroen C5
Daxa treci prin Buzău, pot extrage codul de pe mașinăzoly scrie:Problema e că nu am acel key code-al mașinii am cumpărat mașina cu o singură cheie, am diagbox am cheia complectă și frezat dar n-am ce face cu ia! Trebuie codul key altfel va bloca și cheia bună
De 18 ani tot zic ca trec pe la Buzău sa cunosc oameni de pe acest forum,e cam departe de mine sunt din Lugoj:)) dar am sa fac odată un efort pentru alte intervenți.Mutumesc sunteți oameni faini.