Probleme amortizor stanga fata h3+
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Probleme amortizor stanga fata h3+
Salut!
Am si probleme cu amortizorul stanga fata, de ceva timp pierde ulei (foarte putin), insa imi afecteaza garda la sol din cate am inteles de la un mecanic, masina este mult prea ridicata si mult prea rigida. Mecaicul cu care am vorbit a spus mai intai sa inlocuiesc amortizorul ala si ulterior sa ii face o reglare din lexia a suspensiei.
Stie cineva unde pot gasi un amortizor sh sau pe cineva care le reconditioneaza???
Masina este un c 5 din 2009 motor 2.0 cm,140kw rhf cod motor.
Am si probleme cu amortizorul stanga fata, de ceva timp pierde ulei (foarte putin), insa imi afecteaza garda la sol din cate am inteles de la un mecanic, masina este mult prea ridicata si mult prea rigida. Mecaicul cu care am vorbit a spus mai intai sa inlocuiesc amortizorul ala si ulterior sa ii face o reglare din lexia a suspensiei.
Stie cineva unde pot gasi un amortizor sh sau pe cineva care le reconditioneaza???
Masina este un c 5 din 2009 motor 2.0 cm,140kw rhf cod motor.
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
Re: Probleme amortizor stanga fata h3+
Nu cred ca are legatura cu garda si rigiditatea.pierderea de ulei e ceva normal la seria 3.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
eu am amortzorul dreapta fata umed din ianuarie 2012, de cand am achizitionat masina
de atunci am parcurs 75000km si nu a afectat cu nimic garda sau rigiditatea suspensiei.
poate ai lovit ceva si ai atins senzorul de pe fata (eu am tavalit un caine si ma-m trezit cu spatele lasat si foarte rigid, se modificase pozitia senzorului)
bafta
de atunci am parcurs 75000km si nu a afectat cu nimic garda sau rigiditatea suspensiei.
poate ai lovit ceva si ai atins senzorul de pe fata (eu am tavalit un caine si ma-m trezit cu spatele lasat si foarte rigid, se modificase pozitia senzorului)
bafta
salut!
Am vorbit cu un baiat care mai face anumite reparatii la masinile astea, mi.a spus ca el ii va face reconfigurarea suspensiei insa peste 2-3 sapt va uita valorile din cauza acelei scurgeri:(, de lovit nu am lovit nimic , zapada probabil... cel de pe spate e ok cred are protectia intreaga, cel de pe fata nu l.am gasit , probabil este pe sub scit?!
Am vorbit cu un baiat care mai face anumite reparatii la masinile astea, mi.a spus ca el ii va face reconfigurarea suspensiei insa peste 2-3 sapt va uita valorile din cauza acelei scurgeri:(, de lovit nu am lovit nimic , zapada probabil... cel de pe spate e ok cred are protectia intreaga, cel de pe fata nu l.am gasit , probabil este pe sub scit?!
As recomanda sa mergi la altcineva ...
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
mihaistan scrie:As recomanda sa mergi la altcineva ...
Subscriu! De fapt, i-am si explicat doar ca...
-
- de-abia inscris
- Masina: C5 III
- 2: C4
Salut tuturor,
Am si eu probleme cu amortizoarele hidraulice, inclusiv mesaj care apare din cand in cand pe bord.
Stiti pe cineva la Bucuresti meserias in a repara/diagnostica asa ceva?
Multumesc,
Razvan
Am si eu probleme cu amortizoarele hidraulice, inclusiv mesaj care apare din cand in cand pe bord.
Stiti pe cineva la Bucuresti meserias in a repara/diagnostica asa ceva?
Multumesc,
Razvan
- kady28
- pasionat
- Masina: Xantia 2 1.8 16V green libellule
- 2: Citroen C5 III 2.0 hdi gri thorium
Ce mesaj apare?
-
- de-abia inscris
Nu pot reproduce exact (cum spunem apare din cand in cand....si nu mi-a mai aparut in ultiele 2 sapt), dar ceva de genul: Ceva e in neregula la sistemul hidraulic si sa nu depasesc 100km/h.
-
- de-abia inscris
- Masina: Citroen c5 tourer cu hidractiv 3+
Salut am avut o problema de gen și a fost sfera Sparta,am înlocuit-o și e ok,țin sa Menționez ca era rigida pe partea respectiva iar sfera care am dat-o jos era plină cu ulei,din ce am auzit odata Sparta sfera intra ulei in locul gazului și se întărește pe parte respectiva
-
- de-abia inscris
Am facut o verificare si imi curg toate amortizoarele. Vreau sa le schimb, am si piesele (originale si noi) dar nu gasesc service sa mi le monteze
.
Imi puteti recomanda o unitate unde sa le montez (inteleg ca trebuie si niste chei speciale pentru cele de pe fata).
Multumesc.

Imi puteti recomanda o unitate unde sa le montez (inteleg ca trebuie si niste chei speciale pentru cele de pe fata).
Multumesc.
-
- pasionat
- Masina: Xantia (X1), 2.1TD, Activa
- 2: Fosta: C5 (X7), Tourer, 2.0HDi, Exclusive
TotCitro Serv Ploiesti
Un cod de piesa pentru cilindru hidraulic punte fata ,are careva?
-
- pasionat
- Masina: C5 III 2012 break 1.6 THP aut6 Exclusive
- 2: ex: C5 III 2009 break 2.0i Man5 GPL Prins VSI 2.0
- 3: ex: C5 II 2007 break 2.0 HDI Aut6
Pentru posteritate.
Fara o scurgere de ulei hidraulic care sa ajunga sa picure, nu ar trebui umblat la suspensie.
Amortizoarele umede nu sunt un motiv de schimbat. Abia cand ajunge sa picure si sa se vada ulei pe jos sau pe roata trebuie umblat la amortizoare.
Suspensia tare e cel mai probabil de la sfere.
Fara o scurgere de ulei hidraulic care sa ajunga sa picure, nu ar trebui umblat la suspensie.
Amortizoarele umede nu sunt un motiv de schimbat. Abia cand ajunge sa picure si sa se vada ulei pe jos sau pe roata trebuie umblat la amortizoare.
Suspensia tare e cel mai probabil de la sfere.
C5 III break 2.0i 2009 H3+ man5; GPL Prins VSI 2.0
Citroen ServiceBox download link: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=24814
Citroen ServiceBox download link: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=24814
Înapoi la “Hidraulica - C5 III”