Salutare. Eu am citroen c5-1 si sferele originale pe masina cu 400.000 km .
Eu cred ca trebuie verificat rulmentii de la punte.
tangaj suspensie spate
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Re: tangaj suspensie spate
C5 III are o alta arhitectura a suspensiei.
-
- de-abia inscris
- Masina: Citroen C5 X7 Exclusive 2.2 HDI H3+ 2009
- 2: Seat Leon 1M TopSport TDI ARL 2003
Salut. Sunt nou pe forum si nou posesor de C5 2009 2.2 cu H3+.
Inca nu am apucat sa prezint achizitia, dar o voi face.
Printre diverse problemele si "dubiosenii" (fiind posesor de SEAT 10 ani), cea mai grava si enervanta problema este aceasta (care observ ca este comuna) a "leganatului" (sincer, ruliul pe viraje este acceptabil) in special la denivelari usoare, la orice viteza.
Intentionez in cel mai scurt timp posibil sa schimb bucsile de la bratele si jambele fata si implicit sa fac o reglare a geometriei. Dupa citirea catorva pagini referitoare la aceasta problema, deja mi-am pus o problema mare cu privire la locul o voi face... Are cinvea pareri (bune/rele) despre reprezenta din Valcea? Sau a rezolvat cineva aceasta problema undeva unde are incredere ca ar putea sa repete "succesul" ?
Inca nu am apucat sa prezint achizitia, dar o voi face.
Printre diverse problemele si "dubiosenii" (fiind posesor de SEAT 10 ani), cea mai grava si enervanta problema este aceasta (care observ ca este comuna) a "leganatului" (sincer, ruliul pe viraje este acceptabil) in special la denivelari usoare, la orice viteza.
Intentionez in cel mai scurt timp posibil sa schimb bucsile de la bratele si jambele fata si implicit sa fac o reglare a geometriei. Dupa citirea catorva pagini referitoare la aceasta problema, deja mi-am pus o problema mare cu privire la locul o voi face... Are cinvea pareri (bune/rele) despre reprezenta din Valcea? Sau a rezolvat cineva aceasta problema undeva unde are incredere ca ar putea sa repete "succesul" ?
-
- just curious
- Masina: Citroen c5
Salut.a mai rezolvat cineva problema?eu am aceeasi problema.sferele au fost verificate si reincarcate la marian de la bz, dar nu am scapat de aceasta problema.(am incarcat sferele de pe telescoape si cele doua de supapa de distributie de pe puntea spate)
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
topaitul stanga-dreapta nu e de la sfere, este de la reglajul unghiurilor pe spate. este o mare problema la c5-3, am reglat una de 6-7 ori si pana la urma s-a rezolvat. ultima data am facut-o acasa pe canal cu sfori!
-
- de-abia inscris
- Masina: Ford focus break
- 2: Renault clio
Aceeasi problema onam si eu, dar pe fata. Cand trec peste un decelerator de trecere de pietoni, la urcare are ruliu, la coborare nu, si numai pe fata.
Pare cam instabila si in curbe cu denivelari, ca un clasica cu amortizoarele obosite.
A gasit cineva care e problema?
Pare cam instabila si in curbe cu denivelari, ca un clasica cu amortizoarele obosite.
A gasit cineva care e problema?