FPSon

Tot ce tine de Citroen Jumper, dotari, oferte, versus, posesori etc.

Moderator: Echipa Tehnica

dragosica
de-abia inscris

FPSon

Mesajde dragosica » Dum 01-Mar-2009 17:21

De curand mergeam cu masina(jumper 50000 km su motorul schimbat la 30000 din probleme tehnice) si la un moment dat am auzit o trosnitura dupa care s-au aprind avariile din senin ,deci nu se mai opresc din buton si mi sa aprins in bord indicatorul ala de motor si cu triunghiul ala cu semnul exclamarii in el iar pe display imi apare FPSon ,aveti idee ce ar putea avea
PS: merge exact 25 sec dupa care se opreste motorul iar in momentul cand plec cu ea din loc imi merge in suturi

catalin.grigoras
de-abia inscris

Fpson

Mesajde catalin.grigoras » Mie 13-Ian-2010 17:25

Cei care mai au problema asta cu : groapa sau gura de canal si li se aprind avariile, luminile martorul de motor si semnul de avarie foarte grava si FPSON pe afisaj sa verifice cartea tehnica la pagina 82 " intrerupere alimentare". Nu trebuie decat sa apese butonul de intrerupere/reluare alimentare si se rezolva problema. Eu am stat 3 zile prin grecia pt ca idiotii de la service-ul Citroen de acolo habar nu aveau despre ce este vb ... nu ca ai nostri in tara , pe care i-am tot sunat ar fi stiut. Norocul meu este ca cei de pe forumul fiat au pus o rezolvare la acesta problema ... tot niste baieti patiti ca si noi.

Bafta .....

cedrik
de-abia inscris

Mesajde cedrik » Sâm 24-Iul-2010 01:05

same probere here. dupa o groapa la iesirea din bucuresti spre afumati.... FPSon.... m`am uitat la pagina 82 dar imi arata de cd-player si casetofon. mentionez ca masina este citroen jumper din 2008. stie cineva care`i butonu mirific de resetare a sensorului? *ps. nu a mers nici cu scoaterea bornei de la baterie.

catalin.grigoras
de-abia inscris

Fps On

Mesajde catalin.grigoras » Dum 25-Iul-2010 21:54

Salut. Vezi ca butonul mirific se afla in dreapta ( la pasager la picioare ) subtorpedoul din dreapta. Daca nu gasesti da-mi pm cu nr de tel si te sun.

cedrik
de-abia inscris

Mesajde cedrik » Lun 02-Aug-2010 16:48

multumesc de raspuns catalin. intr`un final dupa multe telefoane la 3 noaptea am reusit sa sunam un mecanic pe dubite de la Auto Italia. Butonul magic este asa cum zici tu, dub picioarele pasagerului exista un capac iar sub capac pe dreapta este un "ceva" cu galben iar pe acolo este butonul de resetare. din pacate nu stiu unde am pus pozele dar o sa incerc sa fac altele si sa le postez ptr a se vedea mai exact.

cedrik
de-abia inscris

Mesajde cedrik » Mie 04-Aug-2010 10:56

ImagineImagineImagine

in partea stanga unde e galben.. pe acolo e butonul de resetare.

otrava
just curious

Mesajde otrava » Joi 09-Iun-2011 19:47

salutare,

astazi am patit si eu aceasta problema, cu Jumperul meu. Aveam cam 110km\h si pe un drum mai ingust, ca deh DJ sunt mai mici iar din fata venea un tir, deci a trebuit sa ma dau mai in dreapta... si hop groapa cat gura de canal. Am crezut ca s-a rupt in 2 masina, nu alta si a inceput sa clipeasca avaria si mi s-a oprit motorul. Am tras pe dreapta si m-am apucat de investigat si de dat telefoane, inclusiv la service unde mi-au spus ca habar n-au :)). Intr-un final am aflat de butonul magic (tot de pe net) .. click pe el si problema rezolvata. Din pozele de mai sus nu prea se intelege, o sa incerc sa fac si eu una, oricum ideea e ca nu trebuie sa desfaci nimic, butonul este oarecum la vedere.

in fine daca iei o groapa sau un canal, mai tare... ti se taie alimentarea cu combustibil si apare mesajul "FPSon" ... nu intra in panica si cauta butonul ca sa poti pleca mai departe :)

Înapoi la “Citroen Jumper”