Scaune electrice

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

marian74
simpatizant

Scaune electrice

Mesajde marian74 » Lun 16-Apr-2012 18:22

Christos a inviat!

Sa dea Dumnezeu ca lumina si cĂŁldura Paștelui sĂŁ vĂŁ ĂŽncĂŁlzeascĂŁ sufletele, sĂŁ vĂŁ lumineze mințile, sĂŁ vĂŁ deschidĂŁ inimile spre iubire, credințĂŁ și iertare. SĂŁ fim cu toții mai buni, sĂŁ ne bucuram si sĂŁ dĂŁruim iubire celor dragi.

Salutare tuturor.Haide ca incep cu o intrebare ....
Are cineva idee daca vreau sa schimb scaunele fata de pe masina mea (care sant mecanice) cu unele cu reglaj electric ,eventual masaj,vor functiona?
M-am uitat pe sub scaunele fata si am vazut sub amandoua o chestie de conectare electrica ....o fi pentru alimentarea scaunelor electrice?
Aveti idee o functiona pur si simplu sau trebuie activat ceva din calculator? :roll:

Va multumesc anticipat celor care vor binevoi sa-mi dea un raspuns
Curios nevoie mare

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Lun 16-Apr-2012 18:50

In mod normal ar trebui sa functioneze, pe acele mufe ar trebui sa vina doar tensiunea de alimentare, toate comenzile sunt pe scaune, din cate stiu eu.
Nu stiu comenzile de masaj de unde se fac.
Nu cred ca trebuie nimic activat cu Lexia.

marian74
simpatizant

Mesajde marian74 » Lun 16-Apr-2012 19:09

mesersmith scrie:In mod normal ar trebui sa functioneze, pe acele mufe ar trebui sa vina doar tensiunea de alimentare, toate comenzile sunt pe scaune, din cate stiu eu.
Nu stiu comenzile de masaj de unde se fac.
Nu cred ca trebuie nimic activat cu Lexia.

Ok
Mersi ptr. raspuns...Asa de repede..
Cred ca o sa ma risc si o sa caut doua scaune electrice aduse de la dezmembrari...sa vad cu cat o sa gasesc...Eventual o sa revin dupa montare cu impresii... :lol:
Curios nevoie mare

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Lun 16-Apr-2012 19:27

Ar fi bine sa te mai interesezi la var III.
Eu nu stiu cum e la varianta asta comanda de masaj, dar presupun ca e tot pe scaun.

silviu_79
pasionat

Mesajde silviu_79 » Joi 25-Oct-2012 12:53

Se pot monta scaunele electrice cum vrei tu. In mufele de sub scaune ai tot ce iti trebuie.
Calculatoarele si cablajele pentru reglaj electric, masaj si incalzire sunt pe scaune. Daca faci rost de scaune care sa aiba astea e simplu.

fiki
pasionat
Masina: c 5 2004 raposata ...
2: c 5 x7 2008 exclusiv

Re: Scaune electrice

Mesajde fiki » Vin 10-Aug-2018 18:12

salutare colegi de forum am si eu probleme cu scaunul soferului ,scaunul nu mai culiseaza inainte in total culiseaza electric doar partea din dreapta adica de linga cotiera si partea stanga de linga usa sta pe loc si scoate un zgomot mai ciudat ...

Înapoi la “Electrica C5 III”