C3 Picasso

Forum de discutii generale despre Citroen C3 Picasso. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Mar 27-Sep-2011 10:43

este foarte greu sa cumperi o masina 2nd hand buna, este adevarat. c6, fiind din clasa premium ar trebui sa fie, cel putin teoretic, mult mai bine intretinuta decat un c3 2nd hand, de exemplu. Un c6 pe gustul meu ar fi din pacate cam 15 000 euro. si asta nu e tot, anual bagi destul de multi bani in ea pe revizii, consumabile, eventualele reparatii. la o asemenea masina nici macar consumul nu e de neglijat, mai ales la v6-le pe benzina.
"If in doubt, flat out!"

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Mar 27-Sep-2011 11:29

Astept poze.am observat si eu ca insectele se curata f greu pe masca,in jurul stemei.

Adi78
pasionat

Mesajde Adi78 » Mie 28-Sep-2011 08:15

revin cu pozele promise ieri si cu detalii: a costat 350 euro kit-ul intreg care contine folia pentru faruri, faruri de ceata, bara din fata cu tot cu ornamentele negre din jurul farurilor de ceata, cam 20-25% din capota si tot cam atat din aripi, partea vopsita de la oglinzile retrovizoare si bara din spate pentru protectie la incarcarea portbagajului +30 lei mi-am pus folie pe pragurile din spate (folosite drept scarite de Aki - catelul meu)

folia pe bara, ornamentul nichelat nu e infoliat

Imagine

capota
Imagine

picasso pe calandru
Imagine

in jurul siglei
Imagine

pe bara din spate
Imagine

pe far
Imagine

tot pe bara, in partea cea mai joasa
Imagine

Adi78
pasionat

Mesajde Adi78 » Mie 28-Sep-2011 08:33

lucrarea a durat cam 8 ore (nu stiu daca a lucrat in toate aceste ore), are garantie 5 ani, e garantata la bronzare, adica, daca vopseaua se va decolora, si cea de sub folie se va decolora, si, folia nu se ingalbeneste. Nu afecteaza eficienta farurilor desi are cam 0.3 mm grosime. Trebuie sa fi destul de atent si de aproape ca sa o observi. Alte poze facute de dimneata, inca sunt caldute:

folia pe oglinda
Imagine

pe prag la usa spate
Imagine

pe capota
Imagine

la intersectia farului cu bara si aripa
Imagine

pe capota, condens mai mare pe folie fata de tabla direct
Imagine

pe farul de ceata si pe ornamentul din jurul acestuia
Imagine

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Mie 28-Sep-2011 16:16

A iesit super misto. :D

Adi78
pasionat

Mesajde Adi78 » Joi 29-Sep-2011 07:49

si eu sunt foarte incantat, mai ales ca am pus pe unii sa se uite la ea si sa imi zica daca observa ceva, s-au prins doar cand au privit-o din anumite unghiuri si de la mai putin de 2 m :) :) din fata nu se observa deloc :lol:

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Joi 29-Sep-2011 08:24

e bine sa vezi ca sunt si romani fericiti :)
"If in doubt, flat out!"

Adi78
pasionat

Mesajde Adi78 » Joi 29-Sep-2011 09:08

pai da, tu iti dai seama ca nu mai trebuie dupa un drum lung sa ma duc prima data la spalatorie si deabia apoi acasa? ca iarna nu mai am treaba cu nisipul (pietrisul) aruncat pe strada de autoritati si aruncat de masinile din fata direct in "botu" meu?
Ei da, sunt fericit pentru asta :D si va doresc tuturor sa va puneti - daca vopseaua mai este in stare buna

acum imi doresc barele longitudinale pe pavilion... cine stie cand... si jante :roll: ... pasarea malai viseaza :arrow:

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Joi 29-Sep-2011 12:49

Adi78 scrie:pai da, tu iti dai seama ca nu mai trebuie dupa un drum lung sa ma duc prima data la spalatorie si deabia apoi acasa? ca iarna nu mai am treaba cu nisipul (pietrisul) aruncat pe strada de autoritati si aruncat de masinile din fata direct in "botu" meu?
Ei da, sunt fericit pentru asta :D si va doresc tuturor sa va puneti - daca vopseaua mai este in stare buna

acum imi doresc barele longitudinale pe pavilion... cine stie cand... si jante :roll: ... pasarea malai viseaza :arrow:

Bari nu sunt prioritate la mine,dar jante din primavara i-mi iau,am gasit niate Oz racing belea.

Adi78
pasionat

Mesajde Adi78 » Mar 04-Oct-2011 08:11

cu jantele... eu parca nu as merge pe altele decat cele orginale: clover, suzuka si mai este un model. Mi-as lua clover ca sunt cele mai potrivite si imi plac cel mai mult. Sunt cele cu care apare masina in toate pozele de pe net. Problema e ca sunt de 17 si... oricum scutura masina destul si cu astea de 16, daramite cu cele de 17... Si pretul... astea sunt undeva pe la 750 lei bucata, OZ-urile sunt tot pe acolo pe undeva, imi plac si mie cateva modele de pe la ei, dar, trebuie sa potriveasca J-ul, ET-ul, "4x108"-ul, gaura din mijloc si... or mai fi si altele?

mbc
pasionat

Mesajde mbc » Mar 04-Oct-2011 08:42

daca pui jante de calitate si cu aceleasi specificatii ca si originalele, nu are nici o treaba, se comporta la fel.
"If in doubt, flat out!"

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Mar 04-Oct-2011 20:26

Pentru Clover mai trebuie sa investesti si in cauciucuri......arata bine pe 17 :D,mai e un model misto se numeste Valonga si e pe 16
Mi-am luat manere cromate(material inox)..la sf de saptamana le montez si apoi pun poze

Adi78
pasionat

Mesajde Adi78 » Mie 05-Oct-2011 07:30

mbc scrie:daca pui jante de calitate si cu aceleasi specificatii ca si originalele, nu are nici o treaba, se comporta la fel.

nu e vorba de asta, e vorba de cum arata :), cred ca am vazut vreo 3 masini care sa arate mai bine cu jante after market decat cu unele originale pentru respectivul model. Bineinteles, asta e doar opinia mea si, sunt convins ca exista jante de la oz sau sparco sau bbs sau ce o mai fi care sa fie efectiv mai performante decat cele originale, performanta pe care in viata de zi cu zi nu o simti.

@Mihai - sa faci poze clare si detaliate, vreu sa vad bine ce e acolo, apoi si detalii: pret, montaj, pareri

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Mie 05-Oct-2011 19:49

Adi78 scrie:
mbc scrie:daca pui jante de calitate si cu aceleasi specificatii ca si originalele, nu are nici o treaba, se comporta la fel.

nu e vorba de asta, e vorba de cum arata :), cred ca am vazut vreo 3 masini care sa arate mai bine cu jante after market decat cu unele originale pentru respectivul model. Bineinteles, asta e doar opinia mea si, sunt convins ca exista jante de la oz sau sparco sau bbs sau ce o mai fi care sa fie efectiv mai performante decat cele originale, performanta pe care in viata de zi cu zi nu o simti.

@Mihai - sa faci poze clare si detaliate, vreu sa vad bine ce e acolo, apoi si detalii: pret, montaj, pareri

Cu siguranta.....intre timp.... :D
Imagine

Adi78
pasionat

Mesajde Adi78 » Vin 07-Oct-2011 08:02

hahaha, cand mi-am luat numerele provizorii de la Brasov, mi-am luat si eu de acolo de la reprezentanta, dar a mea este bleu belle ille, chiar culoarea noastra :D, as vrea sa imi iau una mai mare, dar, nu am gasit decat 1/43 undeva in franta. Asta e 1/72 cred ca, e micutza tare. Am purtat-o si eu cateva luni cu masina :D
Ai observat ca si macheta are Clover? :lol:

Înapoi la “Citroen C3 Picasso”