Multumesc, la fel si voua!
Am fost pana la mare saptamana trecuta si mi-am promis ca voi merge "la consum". Conditii: cam 300 kg oameni, bagaje, rezervorul plin si drumul aproape gol (plecat seara). Pana la Bucuresti (din Tg-Mures), calculatorul mi-a aratat un consum de 5,1 l/100km. Am urmarit sa merg cat de constant, in jurul a 100 km/h, limitatorul a fost pus pe 110 km/h in caz ca ma lasam dus de val (se vede si in poza de mai sus). Ajuns la autostrada, a trebuit sa imi incalc promisiunea, la 5 dimineata trebuia sa fiu pe plaja la aerosoli pentru bebe, deci, am calcat-o, intre 140-150 km/h. Va dati seama ca motorasul meu avea nevoie de "aer si apa" sa supravietuiasca la fuga asta. Cand am ajuns la mare, am avut consumul mediu de 6,0 l/100km.
Am venit inapoi in ziua mare, asadar, a trebuit folosit aerul conditionat (scump aer

) cam 2/3 din drum, cand am ajuns acasa am avut consumul mediu de 6,5 l/100km. Inapoi am venit in stilul propriu, nu m-am orientat spre consum si, am avut noroc de drum destul de liber.
Inca o treaba importanta si care ma incanta pe mine in mod deosebit, am verificat viteza cu gps-ul si la 130 km/h aratati de masina, gps-ul arata cand 127, cand 128 km/h, asadar destul de precis vitezometrul. Tot asa, am verificat la pompa consumul aratat de calculatorul masinii. Am facut plinul pe drumul de intoarcere, pe autostrada, moment in care consumul aratat si cel calculat era acelasi: 6,3 l/100km.
Eu unul incep sa fiu tot mai multumit de masinuta mea
PS: o masinuta care are la gol 1330 kg si un motoras de 1,4l 95 cp pe benzina
si inca o chestie, masina merge doar cu benzina de 99 sau 101 de aproape un an, am observat ca, cu aceeasi bani merge mai multi km cu benzina asta