C3 Picasso
Moderator: Echipa Tehnica
Am fost in concediu la mare, ca tot omu', imi verific masina inainte de un drum mai lung. La verificarea vizuala, observ ca mi s-a ars un bec din ala destept si bun de la Osram (night breaker plus, despre care am mai povestit in posturi anterioare) pe faza lunga dreapta. Filamentul in sine nu s-a ars, dar nici nu mai functioneaza, deci, s-a stricat! L-am inlocuit cu unul vechi, originalul masinii. Cand sa ajung acasa, se intunecase si parca nu vedeam bine inainte, ce sa vezi? S-a ars faza scurta stanga. De data asta, ars clasic - filament topit.
In concluzie, becurile astea lumineaza foarte bine fata de cele cu care a venit masina, dar durata de viata... cam lasa de dorit. nu prea sunt dispus sa dau atatia bani pe becuri, anual... mai ales ca...
... mi-am luat niste becuri cu LED pentru pozitie (w5w). Bineinteles ca nu am incredere in becurile artizanale (multe de pe net asa arata), asa ca, am luat unele de la Philips, care m-au costat ca atare. Bucurie mare, ca a unui copil de Craciun, ma duc sa le montez. Lumineaza foarte frumos (probat nemontat in far), asa ca, decid sa il montez si pe celalalt si sa vad cum lumineaza, dar, cand dau comanda de oprire a pozitiei, beculetul a inceput sa palpaie. Face un fel de blituri la intensitate mai mica. Situatia se pastreaza si daca sunt montate ambele LEDuri.
Stiti cumva ce inseamna asta?
In concluzie, becurile astea lumineaza foarte bine fata de cele cu care a venit masina, dar durata de viata... cam lasa de dorit. nu prea sunt dispus sa dau atatia bani pe becuri, anual... mai ales ca...
... mi-am luat niste becuri cu LED pentru pozitie (w5w). Bineinteles ca nu am incredere in becurile artizanale (multe de pe net asa arata), asa ca, am luat unele de la Philips, care m-au costat ca atare. Bucurie mare, ca a unui copil de Craciun, ma duc sa le montez. Lumineaza foarte frumos (probat nemontat in far), asa ca, decid sa il montez si pe celalalt si sa vad cum lumineaza, dar, cand dau comanda de oprire a pozitiei, beculetul a inceput sa palpaie. Face un fel de blituri la intensitate mai mica. Situatia se pastreaza si daca sunt montate ambele LEDuri.
Stiti cumva ce inseamna asta?
mbc scrie:Am scris si eu despre asta. Am incercat si Osram Nightbreaker si Philips eXtreme Power, ambele scumpe, dar ambele s-au ars foarte repede. Inca o chestie este ca ilumineaza bine in prima parte a vietii, in a doua ilumineaza din ce in ce mai prost.
deci nu a fost o impresie, si mie mi s-a parut ca le-a "scazut valoarea" dupa o vreme... Asadar, ce becuri mi-as putea lua? O solutie optima durata viata/luminozitate?
Mihai, exact la asta m-am gandit eu cand am dat caruta aia de bani pe ledurile Philips, ca n-ar trebui sa imi dea eroare. Tu de care ai?
pai mama lor, a ta nu e Trendy? varianta de mijloc?
acuma ma duc sa ma uit la a mea, la mine nu au ars niciodata astea, nu cred ca am!
acuma ma duc sa ma uit la a mea, la mine nu au ars niciodata astea, nu cred ca am!
Ultima oară modificat Joi 15-Aug-2013 21:38 de către Adi78, modificat 1 dată în total.
mihai ham scrie:Le-am pus ĂŽn prima zi când am luat Picasso-ul odatĂŁ cu ledurile la plafoniere și la picioare.
Merg fĂŁrĂŁ problemĂŁ
Prețul nu știu exact cĂŁ le-am primit cadou,dar au fost ceva de genul 30 lei setul
Tot atunci am mai pus led și la iluminare portbagaj și torpedou.
La iluminare numĂŁr nu am pus pentru cĂŁ nu am reușit sĂŁ desfac acolo și am renunțat.
Înapoi la “Citroen C3 Picasso”