interesant! ar trebui sa dai mai multe detalii despre masina, sigur are o poveste! si eventual poze mai mari. oricum, multumim ca ne-ai vizitat si semnalat
Masina a fost cumparata in 2008 din Franta regiunea Ardennes si adusa in tara. In Romania a fost inmatriculata la inceputul anului 2010 dupa atestare ca masina de epoca si niste reparatii.
Acest model C4 IX a fost fabricata in serie destul de mica intre 1931 si 1932 chiar inainte de Citroen Rosalie.
Capacitate cilindrica: 1628cm
Cai putere: 9
Am condus masina pe distante medii, viteza maxima atinsa find 80km/h, dar viteza la un deal mai serios a fost de 10-20km/h
Foarte frumoase amandoua...sa le stapinesti sanatos!!!!
VW asa l-ai cumparat sau ai investit deja in el?Daca asa l-ai luat ...e uimitor cum poate sa arate la anii lui...cred ca a avut garaj incalzit...
Inca o data FELICITARI pt achizitie si sa le stapinesti sanatos!!!!
Vw Variant 1600 TL cu motor Boxer. Am avut parte si eu de acest model in '76 dar break si pot spune ca a fost intradevar o masina super ! ca tablarie ...motor si chiar confort , simpla dar ... Long Life!
a-mi place cum sa lucrat la detaliile masinii.
p.s. Ne poti spune si noua unde ti-ai cromat masca de la radiator, eu unul caut o firma de jumate de an si nu gasesc.
Merci anticipat
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187775
Total subiecte 18654
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10