Guvernul a aprobat proiectul de modificare a taxei auto

Stiri auto, teste video, evenimente si promotii.

Moderator: Echipa Tehnica

adimfx
Editor 0-100.ro

Mesajde adimfx » Joi 01-Sep-2011 10:21

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de Lege privind modificarea taxei auto, anunta Ministerul Mediului care a publicat acest proiect in iunie. Se prevede o reducere a taxei de poluare cu pana la 25%, dand posibilitatea ca, in cazul in care taxa de poluare platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea acestei legi, contribuabilii sa poata solicita restituirea sumelor reprezentand diferenta de taxa platita.

http://0-100.hotnews.ro/2011/08/31/guve ... axei-auto/

toro
pasionat
Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)

Mesajde toro » Joi 01-Sep-2011 19:21

Ce lege aberanta frate !... Pai sa vezi de acum rable pe ulitile tarii . Nu poti vinde si nici cumpara o masina care a fost adusa de afara daca la acea vreme ( inainte de 2007) nu a fost platita taxa de poluare , ne existenta la acea vreme. Cumperi un autoturism cu 6-7.000 euro in 2006 , platesti darile si vrei sa o vinzi dupa o perioada. Cat poti cere ? ... 5000 minus taxa de poluare de aprox 2000. O dai cu 3000 ?...mai bine o tii pana cade si o dai la ,,rabla,, asta daca va mai exista acele cupoane .Valabil ministrului Borbely : Cap ai...Minte ce-ti mai trebuie !
Peace on earth ... War under the blanket !

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 01-Sep-2011 19:31

nu-i trebuie cap, ii trebuie bani. problema e ca in prostia lui din cap nu se fac conexiuni ca sa realizeze ca va incasa din ce in ce mai putini bani, mai ales ca nu pot restrictiona mersul masinilor cu numere straine pe teritoriul romaniei decat daca iesim din UE. hahhahha ce conducatori inteligenti avem.

toro
pasionat

Mesajde toro » Joi 01-Sep-2011 19:38

Adevar graiesti frate ! .. dar surpriza mare va veni curand !! In OG (ord.urgenta) sa pus pe tapet si chiar votat ca toate autoturismele cu Nr. imatriculare din afara si chiar cele din UE ... vor putea circula in tara (RSR) doar 90 de zile !!! Eiiii .. ce mai zici ? se ajunge la cele scrise de mine ?

toro
pasionat

Mesajde toro » Joi 01-Sep-2011 19:48

Am omis un lucru ! ..stiu ca vei zice ca dincolo** poti circula cu numere RO ! si incerc sa contrazic in avans . Ex: Italia ... Franta.. si in general in tarile UE un autoturism poate circula pe o perioada definita in cazul in care posesorul nu are viza de resedinta. Daca esti cetatean RO , si ai resedinta in acea tara , esti obligat conf. legilor UE a-ti schimba si inmatricula masina in tara respectiva . Deci sa ne asteptam la o alta dandana .

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Joi 01-Sep-2011 19:59

nu stiu ce va stresati asa degeaba. iesiti in strada? super, atunci da. nu iesiti in strada nu va mai raciti gura degeaba. ne meritam soarta asta de 2 lei ca si popor pentru ca am stiut sa plecam capul intotdeauna cand cineva si-a batut joc de noi. La inceput a fost taxa.. am acceptat-o, dupa aceea a fost triplata, am acceptat-o, acum a fost dubla iar acum e si pentru masinile din romania... daca noi acceptam tot cacatul asta, asta e.
"If in doubt, flat out!"

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 01-Sep-2011 20:09

bine, am inteles, dar ia spune-mi cum imi dovedeste ca a mers o masina mai mult de 90 de zile? culmea coincidentei, bulgarul proprietar pe masina a venit in romania in vizita si mi-a dat masina imprumut fix in ziua in care ma opreste el sa ma intrebe de sanatate. hahahhaa....
asa era si inainte cu numerele straine si am mers 2 ani cu o masina cu numere de germania si nu mi-a facut nimeni nimic. asa ca...
iesit in strada? da... eu ies, dar sa nu patesc ca data trecuta, de m-am intalnit doar cu vreo 20 de persoane sa protestam (cand a fost marele scandal cu taxa). suntem niste prosti si ne meritam soarta. la evrei cand au fost probleme au iesit in strada cu zecile de mii... la noi ne-au taiat salariile, pensiile, au dublat (cel putin) taxele si multe altele, si am facut... nimic. stam si ne uitam la ei cum ne conduc (a se intelege ca suntem manati, ca oile), ba chiar mai vad unii imbecili care se inghesuie sa o pupe pe udrea si pe altii la diverse ocazii. nu zic ca aia din opozitie sunt mai buni, dar asa nu se mai poate. o sa ajungem sa ne ia casa ca asa vrea muschiul lor, si noi o sa ii rugam sa le facem si curat in ea.
va rog sa ma scuzati pentru nervii exprimati, dar nu mai pot.

toro
pasionat

Mesajde toro » Joi 01-Sep-2011 20:35

Nu este nevoie de scuze ! cunosc si eu ca multi altii acesta stare de neliniste care de multe ori provoaca starii de nervozitate la maxim. Cum pot afla cine conduce si de cand ? simplu . Conform noilor normative ... posesorul care instraineaza pe o anumita perioada un autoturism ( 1zi -100) , este obligat a anunta organele in drept de acest fapt. Sa discutat de curand pe media cum ca un conducator care este prins de radar de exemplu si care a incalcat legea , amendat va fii acel ce este proprietarul auto si nu cel ce a comis infractiunea . Asta in cazul ne anuntarii din timp a instrainarii masini. Deci mergi la risc cu o alta masina si mai trist e atunci cand esti oprit in trafic . Cu iesitul in strada ...ramne doar o utopie cum ca sa-r putea rezolva la noi* ceva. Cainii latra... ursul trece .

Înapoi la “Stirile 0-100.ro”