danut_marin2006 scrie:stoiangmarius scrie:Multumesc de raspuns. In cazul acesta cred ca o sa merg pe varianta in care doar schimb boxele de pe fata. Ai idee ce putere are casetofonul, nu vreau sa cumpar ceva ce nu s-ar potrivi.
45 w pe canal
Am cumparat 2 boxe Pioneer TS-G1332I - care au 35 W. Nu se aud bine dar nici prost, doar mai incet

. M-am gandit ca fiind cu 2 cai o sa am un sunt mai bun ( clar, dar nu a fost asa). Oricum la banii asti ( 80 Ron ) nici nu ma asteptam sa-mi vibreze caroseria. Cred totusi ca o sa incerc sa le schimb, cu ceva mai bun. Orice sfat e binevenit, buget 150 Ron. Precizez si ca o sa incerc sa montez un subwoofer, acesta il am deja asa ca nu vorbim decat de modalitatea de conectare - si aici daca aveti sugestii va rog sa-mi spuneti.
Si care este + si - ? Are importanta cum leg firele, pe boxe imi scrie clar + si -, pe firele de la masina, pe mufe, pe boxele originale nu scrie asa ceva ( nici macar culorile firelor nu se repeta din stanga in dreapta ) ?
Multumesc
PS: pentru scoaterea grilei protectoare din partea dreapta, cea cu semnul de airbag, o varianta este : cu fata la scris "airbag" - se introduce ceva subtire (o lama de la un briceag spre exemlpu) in partea dreapta a scrisului, cam 1 cm, apoi se apasa pe manerul briceagului in dreapta si se scoate capacelul (unde scrie airbag este un capacel) prin ridicare. In cealalata parte are o prelungire ce premite desfacerea surubului de sub scris fara sa fie nevoie sa indepartam complet capacelul. Dupa desfacerea surubului se poate scoate grila complet ca in partea stanga. Eu nu am airbag, asa ca daca aveti airbag va rog nu procedati asa cum am descris eu aici, nu stiu daca se aplica.