Mesajde Lucian T » Mar 13-Sep-2005 00:18
OK! "prafuit" a aprins chibritul, eu am turnat benzina dar la alimentarea cu lemnele necesare pentru un frumos foc de tabara ati contribuit toti, aratand ca va pasa. Daca aveti timp si rabdare sa recititi tot ce s-a scris pe acest subiect putem concluziona ca SUNTEM UN CLUB pentru ca indiferent de asteptarile fiecaruia (de o diversitate fireasca la un grup eterogen de cateva zeci de persoane) exista un "fir rosu", un element comun: DORINTA DE A APARTINE ACESTUI GRUP.
Intr-un CLUB - in acceptiunea clasica a termenului - unii citesc ziarul, altii discuta politica, altii fac "Ocolul Pamantului in 80 de zile" timp in care cei ramasi chibiteaza la caldurica "va reusi!-ba nu va reusi!", sentimentul general fiind de stare de bine (indiferent cum si-o concretizeaza fiecare).
Ca orice nastere, este un proces dificil, dureros uneori, caruia ii cad victime persoane ca "prafuit" care merita scuturat (sic!) un pic pentru felul detasat (de realitate) in care pune problema fara sa se gandeasca ca nimic in lumea asta nu este numai alb, sau numai negru ci predomina nuantele de gri si numai de noi depinde sa le combinam in asa fel incat sa iasa cat mai albe...,
Astfel
@ prafuit - nu vei gasi nici un cuvant jignitor in randurile mele, dar stilul, recunosc, era zeflemitor si rautacios in speranta ca ar fi provocat o batalie purtata cu argumente si idei in sprijinul celor sustinute de fiecare dintre noi. Avand in vedere ca acest lucru nu s-a intamplat si pentru nu am nimic cu tine ca individ, imi pare rau daca te-ai simtit jignit.
@ toti - revenind la metafora de inceput (cu focul de tabara), avand in vedere ca spiritul exista, eu ma angajez sa-i ofer un trup (sub forma unei Asociatii cu personalitate juridica), iar in ideea de a nu mai cheltui banii pe un avocat, ma voi ocupa personal de acte si inregistrare (am calificarea si experienta necesara).
In acest fel ii vom da si lui "prafuit" satisfactia ca nu vom cheltui aiurea banii pe care nu i-a dat... ups! iar nu m-am putut abtine!