Afiliere

Discutii despre: Club Citroen pe forumul ClubCitroen; un forum al tuturor pasionatior de Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 12-Sep-2005 14:30

Asta cam asa e, daca masinile ar fi fost perfecte, nu ne-am fi intalnit.
Dar cum Citroenul e una dintre cele mai proaste masini, clubul are sansa sa devina unul de elita! :D

In memoria lui Andre Citroen, saracul, care nici nu stie ce a putut sa faca pentru noi...

editza
pasionat

Mesajde editza » Lun 12-Sep-2005 14:42

Eu zic urmatoarele:
- pasiune exista (e demonstrat)
- ar trebui sa vedem in primul rand cine (unul sau mai multi) se va ocupa de acesta structura indiferent in ce forma ar exista ea - adica cine isi va asuma resposabilitatea.
- o discutie cu un avocat specializat in infiintarea soc comerciale.
- de studiat avantajele care pot fi oferite membrilor care credeti-ma sunt enorm de multe.
- intocmirea unui plan de bataie
- prezentarea situatiei membrilor (potentialilor membrii)
- in final strangerea cotizatiei
fost posesor Xantia 2.0 16v

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 12-Sep-2005 14:48

Deja se vorbeste mai mult, mult mai mult decat se face. Normal, e un forum, de aceea e facut, sa se vorbeasca.
Dar daca aventajele ar fi "enorme", cum spui tu, cred ca de mult am fi fost legalizati.
Dimpotriva, eu cred ca avantajele sunt putine, neclare, aleatorii, nu zic inexistente. De aceea oamenii prefera stadiul de club...pasional.
Sa dea D-zeu sa ma insel!

editza
pasionat

Mesajde editza » Lun 12-Sep-2005 14:57

Pentru ca nimeni nu vrea sa-si asume aceasta responsabilitate - care presupune in primul rand mult timp alocat, nervi, alergatura.
Asta ar fi primul pas - sa se spuna cutare si cutare au posibilitatea si dorinta sa se ocupe de administrarea clubului.
Cum spuneam e o alegere dificila pentru ca pe langa timpul pe care trebuie sa-l dedici clubului trebuie sa si intelegi ideea ca nu va trebui sa-i multumesti pe toti ci sa iei decizii corecte.

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 12-Sep-2005 15:17

Deocamdata nu va spun decat ca cel tarziu la sfarsitul lui Octombrie vom avea o asociatie! Avem statut, am vorbit cu un avocat, sunt si ceva bani, mai ales cu contributia lui ROCCHI ALAIN.

Pana ce voi avea timp sa dezbat pe larg acest subiect va rog sa mai cititi:

http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=351
si
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=387

editza
pasionat

Mesajde editza » Lun 12-Sep-2005 15:19

Iata e un inceput exeptional.

Arial
pasionat

Mesajde Arial » Lun 12-Sep-2005 16:01

[quote="wld"]Deocamdata nu va spun decat ca cel tarziu la sfarsitul lui Octombrie vom avea o asociatie! Avem statut, am vorbit cu un avocat, sunt si ceva bani, mai ales cu contributia lui ROCCHI ALAIN.

Ne-am cam facut de ras.....a trebuit sa vina un strain care sa contribuie destul de substantial, dpdv material, ca sa se poata pune pe picioare asociatia.
Cred ca daca am fi contribuit fiecare membru al forumului cu 10 RON, aveam demult si asociatie si club si toate celelalte......
Am urmarit subiectul si am observat urmatorul lucru: dam vina unii pe altii, cei cu masini noi, care momentan nu au de ca sa isi faca grij pentru ele, pe cei cu masini mai batrane, care se gandesc ca nu pot pleca la un drum mai lung, pentru ca nu stiu cand o sa-i lase in drum si invers......Nu mi se pare corect, fiecare dintre noi se asteapta de la aceasta asociatie sau club sa-i ia in seama problemele si sa il ajute, dar pentru lucrul asta trebuie sa ne miscam noi, nu sa asteptam sa vina de la altii.
Pe de alta parte a spus cineva ca ar fii bine sa incercam sa ne intalnim mai des; si eu sunt de aceeasi parere, pentru ca am reusi sa discutam si despre altceva decat despre hidraulica sau mecanica unor masini vechi da 15-20 ani si in acest fel nu s-ar mai simti posesorii de citroenuri mai noi, marginalizati.
Cred ca s-ar cere o intilnire cam in doua saptamani, unde sa fie prezenti cat mai multi membri, cel putin ce care locuiesc in Bucuresti sau Ploiesti si sa discutam aceste probleme.
Ce-am scris aici s-ar putea sa deranjeze pe unii dintre noi, asa ca imi cer scuze anticipat.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 12-Sep-2005 16:07

[quote="Arial]Ce-am scris aici s-ar putea sa deranjeze pe unii dintre noi, asa ca imi cer scuze anticipat.[/quote]

Sa deranjeze?? De ce??? Poti sa iti dai seama cati sunt pasionati de Citroen marca, de hidraulica sistem, de socializare oameni din cati au scris macar o virgula in acest topic, fie ca au scris pro, fie ca au scris contra; fie ca au jignit, fie ca au fost respectuosi!

editza
pasionat

Mesajde editza » Lun 12-Sep-2005 16:15

Este ceea ce se cheama sedinta de club care nu are de treaba cu modelul de citroen sau cu ce probleme are el sub capota. Este o intalnire axata numai pe probleme administrative. Si se poate face chiar intr-o zi din saptamana dupa terminarea programului ora 19-20. Va spun asta pentru ca am vazut cum se pune problema la alte cluburi.

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Lun 12-Sep-2005 16:44

editza scrie:Apropo de tuning. Este cineva printre noi suficient de cunoscator in tuning auto???
Ma refer la tuning si nu la maimutzareli de dacia supernova.
M-ar interesa anumite aspecte.
Merci

vorbim pe PM daca vrei . . .

In alta ordine de idei eu cred ca pana acum clubul-forumul si-a facut datoria onorabil . . .datorita acestui forum am aflat ca masina mea nu este pe perne de aer , am aflat ca lichidul ala rebuie sa fie verde, am aflat de ce volanul revine singur la 0 si asa mai departe . . .

Ne-am cunoscut pe forum , unii si in realitate , am mai invatat una alta despre masinile noastre . . . deci aceasta "adunare" de posesori citro si-a facut datoria . . . nu stiu daca este necesara aceasta "evolutie" dar . . .daca se hotaraste ceva in acest sens nu pot decat sa fiu alaturi de voi :wink:

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 12-Sep-2005 20:07

Daca cineva isi inchipuie ca noi vrem sa facem clubul ca sa luam uleiuri mai ieftin, etc., inseamna ca n-a inteles nimic :!: :!: :!:
Paco, esti la al 5-lea BX si in acelasi timp spui ca "Citroenul e una dintre cele mai proaste masini". Singura concluzie pe care o putem trage este ca a inceput sa-ti placa :wink: Poate ca nu te-ai nascut masochist, dar Citroen si BX-ul te-au facut :lol:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

rocchi alain
just curious

Mesajde rocchi alain » Lun 12-Sep-2005 20:34

buna , vreau sa va zic ca deja am trimis o parte din suma promisa adica 600 lei RON chiar azi eu as veni cu o propunere ca toti membri clubului care vor pentru inceput sa refacem un DS ( chiar este unul la Constanta ) asta ar fi primul pas facut de catre club si de adevaratii pasionati de aceste masini , chiar as fi dispus sa vin pana in Bucuresti ca sa ne intalnim , dar pentru toate astea un club este indispensabil . Chiar imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire dar pur si simplu nu am avut timp
vreu su -mi cumparun un ds 21 va rog ajutati ma by rocchi alain

Lucian T
Stapanul Uleiului
Masina: CITROEN CX 20 RE, 1986

Mesajde Lucian T » Mar 13-Sep-2005 00:18

OK! "prafuit" a aprins chibritul, eu am turnat benzina dar la alimentarea cu lemnele necesare pentru un frumos foc de tabara ati contribuit toti, aratand ca va pasa. Daca aveti timp si rabdare sa recititi tot ce s-a scris pe acest subiect putem concluziona ca SUNTEM UN CLUB pentru ca indiferent de asteptarile fiecaruia (de o diversitate fireasca la un grup eterogen de cateva zeci de persoane) exista un "fir rosu", un element comun: DORINTA DE A APARTINE ACESTUI GRUP.
Intr-un CLUB - in acceptiunea clasica a termenului - unii citesc ziarul, altii discuta politica, altii fac "Ocolul Pamantului in 80 de zile" timp in care cei ramasi chibiteaza la caldurica "va reusi!-ba nu va reusi!", sentimentul general fiind de stare de bine (indiferent cum si-o concretizeaza fiecare).
Ca orice nastere, este un proces dificil, dureros uneori, caruia ii cad victime persoane ca "prafuit" care merita scuturat (sic!) un pic pentru felul detasat (de realitate) in care pune problema fara sa se gandeasca ca nimic in lumea asta nu este numai alb, sau numai negru ci predomina nuantele de gri si numai de noi depinde sa le combinam in asa fel incat sa iasa cat mai albe...,
Astfel
@ prafuit - nu vei gasi nici un cuvant jignitor in randurile mele, dar stilul, recunosc, era zeflemitor si rautacios in speranta ca ar fi provocat o batalie purtata cu argumente si idei in sprijinul celor sustinute de fiecare dintre noi. Avand in vedere ca acest lucru nu s-a intamplat si pentru nu am nimic cu tine ca individ, imi pare rau daca te-ai simtit jignit.
@ toti - revenind la metafora de inceput (cu focul de tabara), avand in vedere ca spiritul exista, eu ma angajez sa-i ofer un trup (sub forma unei Asociatii cu personalitate juridica), iar in ideea de a nu mai cheltui banii pe un avocat, ma voi ocupa personal de acte si inregistrare (am calificarea si experienta necesara).
In acest fel ii vom da si lui "prafuit" satisfactia ca nu vom cheltui aiurea banii pe care nu i-a dat... ups! iar nu m-am putut abtine!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mie 14-Sep-2005 16:13

Ignor ce nu-mi convine (la altii) :P

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mie 14-Sep-2005 17:14

Lucian T scrie:"nefericit alese" (ca sa ma exprim elegant)
..... "prafuit" apartine acelei categorii de persoane careia ii place sa se auda vorbind,
Dar ce sa vezi! Ignorand cele aproape 300 de cuvinte ale lui "nicum", dl. "prafuit" scrie senin "eu ma asteptam ca voturile sa aiba o argumentatie" si continua imperturbabil sa "bata campii"
Avand in vedere incoerenta domnului, putem presupune
Hai sa-i raspundem, poate intelege:

Am citat cateva din jigniri. De ce jigniri:
- Am citit topicurile de la Club si apropae de pe tot forumul (mai putin hidraulica)- cam greu este de argumentat acest lucru, dar aceasta "afiliere" de care vorbesc nu s-a discutat expres ci s-a amintit pe ici pe colo.
- vorbesc "scriu" cum vreau, unde vreau si cat de tare vreau, daca nu convine asta moderatorilor ma suspenda, baneza sau folosesc alta metoda punitiva, este un "risc" pe care il stiu si pe care mi-l asum
- nu am ignorat nimic din ce s-a scris dar erau doar 3 posturi si 8 voturi.

Acum ma grabesc si nu mai pot sa stau sa scriu!

Înapoi la “CITROclub”