Cat despre partea cu cati membrii sunt activi, aici tb.sa aceeptam faptul ca o parte din vina o purtam si noi cei care scriem pe-aici (si incep chiar cu mine ca sa nu se inteleaga gresit ce vreau sa spun), care am putea poate sa facem (cateodata) niste comentarii mai interesante (am vazut multe "comentarii" sau raspunsuri monosilabice la probleme ce ar fi putut fi usor comentate mai amplu si chiar dezvoltate), dar si cei care stau in expectativa consolandu-se cu faptul ca si fara ei lumea merge inainte (sunt convins ca unii poate chiar n-au fizic timp sa scrie un raspuns elaborat si atunci prefera, pe buna dreptate, sa nu mai scrie deloc-ca si mine de fapt in ultimele 5 zile; de exemplu conceperea si scrierea acestui mesaj mi-a luat cam 15 min.-"prietenii stiu de ce")

Nu vreau sa acuz pe nimeni (subliniez inca o data) deoarece chiar nu cred ca e cazul sa cautam vinovati, ci sa tragem niste concluzii din toate aceste comentarii si sa mergem mai departe. Bineinteles, in sens constructiv...