La ce va pricepeti? Cu ce va ocupati?
Moderator: Echipa Tehnica
fotograf/editor foto la mai multe publicatii de prin '94 incoace (VIP, Jurnalul National, Evenimentul Zilei, Cotidianul, Maxim, Prezent), de putina vreme am propria firma de servicii foto, editare, media in general
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- CUGINO
- simpatizant
Transportator.Efectuez curse intern/international,persoane/marfa cu microbuze.Eu (sau una dintre masini) sunt in fiecare Luni,Miercuri sau Vineri dimineata in complexul Europa din Voluntari.Daca aveti de trimis (sau primit) vreun colet pe ruta Bucuresti-Buzau-Bacau-Roman-Tg.Frumos-Botosani sau(.....-Roman-Falticeni-Suceava) va ajut cu cea mai mare placere.
Editor imagine de vreo 9 ani in TVR
Actualmente si reporter, tot TVR, pe parte sociala
Proprietar al unei case de productie audio-video (emisiuni, filme "corporate", filme de lung si scurt metraj, spoturi, clipuri....)
Studii:
- specializare in cadrul unui curs BBC in ale televiziunii
- 3 ani de Regie film, dupa care s-a desfiintzat facultatea si nici nu mi-am mai batut capul sa continui
- in prezent student la Finante - Banci (ce legatura are asta cu ce fac eu...Dumnezeu stie...)
PS multe din porcariile de pe tv sunt facute si de mine
Actualmente si reporter, tot TVR, pe parte sociala
Proprietar al unei case de productie audio-video (emisiuni, filme "corporate", filme de lung si scurt metraj, spoturi, clipuri....)
Studii:
- specializare in cadrul unui curs BBC in ale televiziunii
- 3 ani de Regie film, dupa care s-a desfiintzat facultatea si nici nu mi-am mai batut capul sa continui
- in prezent student la Finante - Banci (ce legatura are asta cu ce fac eu...Dumnezeu stie...)
PS multe din porcariile de pe tv sunt facute si de mine

Backbone engineer (administrator retea pt Wide Are Network - WAN).
Detinator al www.mytshirt.ro - tricouri personalizate si/sau unicate.
Detinator al www.mytshirt.ro - tricouri personalizate si/sau unicate.
Fun Citroen