Brelocuri
Moderator: Echipa Tehnica
BRELOC
Cred ca ar fi bune atat tricourile cat si brelocul. Dar sa fie de buna calitate. Nu neaparat ceva f.scump dar nici prea ieftin. Vorba evreului: sunt prea sarac sa-mi iau un lucru ieftin.
"Un curcubeu care sta pe cer mai mult de 10 minute ajunge sa nu mai fie privit de nimeni"
- levente_txf
- simpatizant
-
- RETRAS LA PENSIE
iussy scrie:Buna dimineatza!
Pai...noi nu putem sa strangem niste bani( 4-5 lei ) ptr a fac e niste stikere, ca sa stie lumea ca avem ClubCitroen....Si tu vrei brelocuri, care stau in buzunar, de 10-15 lei????
Stickerele au fost gratis, de aceea au si fost asa de putine. Daca cererea va fi mare e posibil sa le facem contra cost. Nu stiu de unde ai scos ideea ca ar fi cerut cineva bani pentru stickere!
Cum draq se face ca le scot eu pe toate???Ca nu e prima reactie e genul, pe aici...
Ptr ca la intalnire, era vb sa se vada cine mai vrea, poi sa se stranga bani si sa se faca....
Si de atunci nu am mai auzit pe nimeni de asa ceva....
Ba da, am vb cu cineva,nu are rost sa spun cie, si mi-a spus ca imi trim ite logo-ul sa incerc eu sa fac, macar vre-o 20....
Nu mi l-a trimis...de ce oare?...nu stiu...Am incercat sal copiez de pe pagina, dar iese destul de nashpa....
Daca sti pe cinea care poate face, contra cost, spune-mi...Daca nu, vb cu cine sti tu ca trebuie, ca doar esti mai vechi, sa imi trimita un model, dimensiuni, etc....ca poate reusesc eu sa fac, gratis sau cu bani putini....
Ptr ca la intalnire, era vb sa se vada cine mai vrea, poi sa se stranga bani si sa se faca....
Si de atunci nu am mai auzit pe nimeni de asa ceva....
Ba da, am vb cu cineva,nu are rost sa spun cie, si mi-a spus ca imi trim ite logo-ul sa incerc eu sa fac, macar vre-o 20....
Nu mi l-a trimis...de ce oare?...nu stiu...Am incercat sal copiez de pe pagina, dar iese destul de nashpa....
Daca sti pe cinea care poate face, contra cost, spune-mi...Daca nu, vb cu cine sti tu ca trebuie, ca doar esti mai vechi, sa imi trimita un model, dimensiuni, etc....ca poate reusesc eu sa fac, gratis sau cu bani putini....
-
- RETRAS LA PENSIE
Mai mult ca sigur ca vorbim de doua lucruri diferite. Eu m-am referit la acele autocolante cu "www.clubcitroen.ro" care au fost facute gratis de un coleg de forum si care pot fi vazute pe unele masini.
Cele cu sigla forumului inca nu au fost facute nici gratis nici pe bani deoarece nu s-a hotarat inca forma finala.
Cele cu sigla forumului inca nu au fost facute nici gratis nici pe bani deoarece nu s-a hotarat inca forma finala.
Cred ca vb despre unul si acelasi lucru....
Am vrut sa fac si eu, cateva, din acelea cu www.clubcitroen.ro, dar am vrut un model...ca sa nu facem mai multe modele, forme, culori, etc....
nu am model, nu am cum sa fac....Cele cu sigla, am inteles ca nu e inca definitiva!
Deci....
Am vrut sa fac si eu, cateva, din acelea cu www.clubcitroen.ro, dar am vrut un model...ca sa nu facem mai multe modele, forme, culori, etc....
nu am model, nu am cum sa fac....Cele cu sigla, am inteles ca nu e inca definitiva!
Deci....
- White Wizard
- pasionat