La ce va pricepeti? Cu ce va ocupati?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
La ce va pricepeti? Cu ce va ocupati?
Admirabil ! sa constat cate capete luminate avem in acest club. Directorii--consilierii- avocatii- doctorii- sefii de productie-magicienii- .. si la o varsta cand altii de abia isi dau bacu (21 -25 ani) si daca e ceva de speriat ,atunci intradevar ,cei cu bataturii in palma au disparut. Nu o luati in nume de rau ! dar in ziua de azi este o rusine sa fii muncitor pe undeva la o banala fabrica -uzina (daca mai sunt ) si totii aspira la nu stiu ce functii inalte meserii care mai decare si de multe orii acestea se transforma in plutoane de somerii. Accept injurii... asta'i realitatea trista a momentului !
-slim scrie:cbx scrie:Sef laborator case de marcat ,cantare,taximetre,gps.
Studii:vesnic student,acum istorie.
un fel de metrolog ?!
nu , ce fac eu este controlat de metrologie .....mai exact , montez taximetre , cantare , case de marcat .... cautator de semnal de viteza in instalatia electrica a autoturismelor
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Vad ca nu mai posteaza nimeni aici, dar eu zic sa mai dau un update.
System Administrator la AD Pharma - administrare servere si computere depozit + farmacii. AD Pharma detine, printre altele depozitele Mediplus si farmaciile Sensiblu. Eu sunt responsabil de zona de nord - Cluj, Alba, Salaj, Satu Mare, Maramures. Lucrez aici de 1 an si 2 luni.
System Administrator la AD Pharma - administrare servere si computere depozit + farmacii. AD Pharma detine, printre altele depozitele Mediplus si farmaciile Sensiblu. Eu sunt responsabil de zona de nord - Cluj, Alba, Salaj, Satu Mare, Maramures. Lucrez aici de 1 an si 2 luni.
"If in doubt, flat out!"
-
- just curious
- MisterClaude
- Web Master
- Masina: Citroen Xantia Activa 2.0 Turbo CT
- 2: Citroen C4 Coupe, 2.0HDI
- 3: Citroen Xantia SX 1.8i 16v (RIP)
Freelancer - Web Developer & Internet Marketing Consultant. De ceva vreme am si un PFA, deci sunt in legalitate.
Web design profesionist.
- kady28
- pasionat
- Masina: Xantia 2 1.8 16V green libellule
- 2: Citroen C5 III 2.0 hdi gri thorium
Inca planificator productie la URB Barlad...mai exact pe grupa rulmentilor oscilanti si pe langa asta intretinere si customizare sistem ERP, drepturi si autorizatii end-useri in sistem si alte porcarii.
Dupa ce am terminat tcm-ul am mai lucrat in Iasi ca inginer documentatie tehnica pt. seria de avioane A320 Airbus.
Pe la mine e mostenire de familie, bunicul mecanic, tata mecanic...eu doar nu ma faceam pictor
In timpul liber repar masinile si calculatoarele vecinilor ca la a mea am cam terminat de reparat momentan, iar cand toate masinile merg, ma gasesti cu pistolul de lipit si cutiuta cu fludor si sacaz
Dupa ce am terminat tcm-ul am mai lucrat in Iasi ca inginer documentatie tehnica pt. seria de avioane A320 Airbus.
Pe la mine e mostenire de familie, bunicul mecanic, tata mecanic...eu doar nu ma faceam pictor

In timpul liber repar masinile si calculatoarele vecinilor ca la a mea am cam terminat de reparat momentan, iar cand toate masinile merg, ma gasesti cu pistolul de lipit si cutiuta cu fludor si sacaz

- Ionutz Braila
- just curious
- Masina: Opel vectra b
Re: La ce va pricepeti? Cu ce va ocupati?
MApN, momentan soldat, sper ca in viitorul apropiat un mic subofiter !!
I like CITROËN C5 III
**créative technolgie**
**créative technolgie**
-
- just curious
- Masina: citroen berlingo multispace
Re: La ce va pricepeti? Cu ce va ocupati?
cresc ardei ,rosii,spanac,vinete...etc si incerc sa le vand cat mai avantajos.