SIAB 2005 - SAMBATA 15 OCTOMBRIE

Discutii despre: Club Citroen pe forumul ClubCitroen; un forum al tuturor pasionatior de Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Mie 12-Oct-2005 20:24

sile_98 scrie:Ca idee, la Casa Poporului se sta putin sau se pleaca imediat cum ajung toti? Ar fi interesant sa se faca o mini-intalnire inainte de plecare. Eu as putea ajunge la adunare, insa nu stiu daca o sa am timp sa merg imediat la SIAB.

Plecarea din Piata Constitutiei se va da la 12.30. Prefer sa nu petrecem prea mult timp acolo.

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Joi 13-Oct-2005 08:58

nu vreau sa va opresc elanul, dar vreau sa va spun ce am facut eu duminica, in a treia zi de SIAB.

am plecat de la Obor la 9.30, cu prietena mea, in vechea noastra Dacie, (pentru a cumpara un C4 de la Salon). Am coborat podul de la Baneasa, pe linia tramvaiului 5 si a vazut spre intrare o aglomeratie mare de masini, parca plouase cu masini pe toate partile! Am mers incet bara la bara pana in dreptul OMV, iar acolo era nebunia si mai mare. Cu o ultima sfortare am reusit sa intorc pe linia de tramvai si apoi am mai gasit loc de parcare abia langa balustrada podului. M-am uitat la ceas - era 9.50.

am mers pe jos apoi la intrarea in Salon. pana acolo, am vazut si parcarea rezervata vizitatorilor. la ora 10.05 era aproape goala. dar de ce trebuia sa stai mai mult de o ora in ditamai blocajul pentru a intra, eu asta chiar nu am inteles... la ora 12.00 am plecat spre casa, ma durea capul. vreau sa va spun ca parcarea SIAB nu era tocmai plina, dar coada kilometrica era tot acolo, ca sa nu mai zic ca cei care nu au avut rabdare sa stea la coada si-au lasat masinile pe marginea drumului, astfel incat vedeai coloane duble de masini blocate. chiar si pe podul baneasa erau parcate de la un capat la altul - o adevarata nebunie. m-am inchinat cand am vazut ca tocmai la capatul podului eu nu sunt blocat si mi-am promis ca data viitoare voi veni la SIAB cu tramvaiul 5.

P.S. 1. putem spune ca debandada parcarii se poate imputa organizatorilor. dar si asta este un amanunt nesemnificativ fata de nemultumirile expozantilor vis-a-vis de organizare.

P.S. 2. o caravana Citroen cred ca ar trebui vorbita si cu organizatorii SIAB, macar in principiu ...
Xsara 1.6 / C4 1.4

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 13-Oct-2005 09:20

Iti spun eu de ce era coada inaintea intrarii si nu si inauntru: pentru ca intrarea costa 10RON si parcarea alti 10RON.
Romanul se asteapta ca in cei 10RON, biletul de intrare sa aiba inclusa si parcarea. Si, atunci cand ajunge cu masina in fata si vede ca tre' sa mai dea inca 10, incepe sa se enerveze, sa se certe cu omu' de la parcare si, in cele mai multe cazuri sa intoarca masina. In aglomeratia de acolo, da-ti seama ce inseamna asta.

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Joi 13-Oct-2005 09:29

da, uite ca treaba asta nu o stiam - jaf dublu. in privinta asta, organizarea este defectuoasa ... eu nu am vrut decat sa atrag atentia asupra aglomeratiei de acolo.

sunt membru al acestui forum de cateva zile si imi permit sa va mai intreb ceva: in afara de sigla CitROclub prezenta pe paginile forumului, mai exista aici si alte logo-uri sau sigle, fisiere presetate pentru printare A4 sau A5?
Xsara 1.6 / C4 1.4

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Joi 13-Oct-2005 09:55

Tocmai pentru a evita pe cat posibil aglomeratia traseul nostru va fi pe partea cealalta, pe la Antena 1. Vom incerca sa gasim locuri de parcare incepand de la pod, cei care vor dori sa viziteze salonul vor trebui sa mearga pe jos de la locul de parcare.

Afisele pentru parada le vom imparti la locul de adunare, in Piata Constitutiei.

[edit by adytzu] VOR FI TIPARITE COLOR DE CINEVA, asa ca nu va mai bateti capul cu asta!

Parada nu putea fi organizata impreuna cu organizatorii salonulu pt ca 1- pe ei nu ii intereseaza asa ceva si 2- pt ca noi deocamdata suntem doar niste oameni care se intalnesc si discuta pe forum. Dupa ce vom avea personalitate juridica se va putea organiza si o parada cu suport din partea Politiei Rutiere, bineinteles daca ne vom permite financiar.

bytzu
simpatizant

Mesajde bytzu » Joi 13-Oct-2005 11:18

treaba cu avariile poate fi aplicata oricand, mai ales dc suntem in coloana!!!cat despre locurile de regrupare, subscriu la cele scrise mai sus!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Joi 13-Oct-2005 15:59

Ce ziceti de o centralizare a amsinilor participante? Nu persoanele participante ci masinile!!!

1. WLD
2. Ford V6 (nevopsita :P )
3. danalarm
4. nicum (40 km/h nu mai mult ;) )
5. draku (spalata speram)
6. arial (cu masina)
7. prafuit - fara delegatie
8. arise (dupa ce isi clarifica lucrurile)
9. adytzu (cu ea cu botnitza :P - greseala intentionata)
10. Sake (banuiesc ca si el)
11. tartorul (dupa schimbul de semeringuri si supape)
12. mars2k
13. khan (banuiesc ca el nu vrea sa lipseasca)
14. eugenro2001 (sper sa vina ca sa-i dau banii pt breloc)
15. dancld (alt C3, dar sunt convins ca o sa stea departe de mine ca este usparat)
16. awlan24 (nu are un raspuns sigur dar noi speram)
17. sile_98 (daca ii ajunge ragazul de 30 minute)
17 prim - danpopa ne insoteste cu gandul ca o sa vina anul viitor
18. bytxu (nu am inteles clar, si nici nu stiu dc are citroen)

WOW - cate masini. Credeti ca nne strangem o coloana astfel incat atunci cand ajunge primul la Antena 1 sa plece ultimul din Piata Constitutiei ;)

Daca am omis pe cineva va rog sa ma scuzati si sa continuati numaratoarea!!!

O sa stabilim concret in piata Constitutiei traseul exact si locurile de asteptare, chiar daca eu cred ca nu este greu sa astepti coloana intre semafoare, reducand viteza considerabil!!!

Astept sa va mai adunati!

adytzu
RETRAS LA PENSIE

GHINION MARE!!!!

Mesajde adytzu » Joi 13-Oct-2005 19:52

Ia uitati ce scrie EVZ-ul azi:

Raliul Bucurestiului demareaza in weekend

Mihai Mitrica
Joi, 13 Octombrie 2005

In premiera, bucurestenii pot asista la o etapa din Campionatul National de Raliu care se va desfasura in Capitala si in zonele limitrofe

Capitala va fi sambata si duminica gazda „Raliului Bucurestiului - TiriacAuto”, penultima etapa din Campionatul National la care vor lua startul peste 50 concurenti. Potrivit organizatorilor, grupul „TiriacAuto”, manifestarea este o premiera in 100 de ani de motorsport in Romania, fiind pentru prima data cand o etapa de campionat de raliu se desfasoara in totalitate in zonele din Capitala si din jurul acesteia.

Piloti de clasa aliniati la start

Desi probele de raliu vor incepe sambata-dimineata, cei interesati ii pot intalni pe protagonisti inca de vineri-seara, pentru ca la ora 18.00 va incepe in Piata Revolutiei prezentarea echipajelor.
Concursul va avea startul efectiv sambata-dimineata, la ora 10.40, in Pipera, peste drum de reprezentanta Porsche. La grila de start se vor alinia cei mai buni piloti din Romania, printre care si ocupantul locului I in campionatul Romaniei, Bogdan Marisca. Alaturi de el, Constantin Aur, Dan Gartofan, Romulus Preda, Alexandru Pitigoi si Mihai Leu, fostul campion mondial la box profesionist.
Marisca este lider al clasamentului, cu 40 de puncte, fata de doar 29 cat are Constantin Aur, ocupantul locului II, iar Raliul Bucurestiului poate insemna pentru el sansa de a-si adjudeca titlul de campion national. Cu toate acestea, ceilalti competitori au la fel de multe sanse sa isi adjudece victoria, facand mai interesanta lupta pentru titlu.

Spectatori pe propria raspundere

Accesul spectatorilor este gratuit in zonele unde se desfasoara concursul, dar organizatorii tin sa ii avertizeze pe cei care vor sa asiste cu privire la unele aspecte legate de securitatea lor si a cursei. Astfel, regulamentul raliului prevede ca spectatorii intra in zona de concurs pe propria raspundere, asumandu-si orice eventual risc care decurge
din acest demers.
De asemenea, este interzisa si parcarea autovehiculelor personale in zona de concurs.

Cele mai bune locuri de vazut cursa

Pentru spectatori, cea mai accesibila portiune din traseu este „TiriacAuto”, situata pe terenul dintre Soseaua Pipera si Aeroportul Baneasa, unde sambata se vor desfasura trei dintre probele speciale (PS 1, 5, 8). Startul se va da peste drum de reprezentanta Porsche din Pipera.
O alta locatie destul de accesibila spectatorilor este cea intitulata „PRO FM”, situata in zona circuitului de carting „AMCART”, din Tunari, unde tot sambata se vor desfasura doua probe speciale (PS 2, 6).
Copyright Š 1996-2005 Evenimentul Zilei Online.

Mentionez ca asta e varianta scurta a articolului. Cine are EVZ-ul de azi, poate gasi acolo traseul si programul complet. Ar fi bine sa-l puna pe forum ca sa ne regandim marsul nostru. Daca se va mai tine!

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Joi 13-Oct-2005 23:26

se pare ca nu prea e loc si de noi..... :(

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 14-Oct-2005 00:11

danalarm scrie:se pare ca nu prea e loc si de noi..... :(

Nimic nu poate fi mai gresit in aceasta exprimare. Ar fi perfect daca am avea "din intamplare" drum pe unde se desfasoara acest raliu ;)

Atunci ne-am adresa cu siguranta publicului tinta, nu tuturor cetatenilor ;)

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Vin 14-Oct-2005 06:30

traseul nu va trece prin centru ! http://raliultiriacauto.ro/traseu.php

Ramane problema conditiilor meteo, care nu vor fi tocmai favorabile.

Arial
pasionat

Mesajde Arial » Vin 14-Oct-2005 08:19

Asta inseamna ca nu vom mai putea sa ne intalnim in fata Casei.......
Propuneti un alt loc pe care sa-l cunoasca toata lumea si un alt traseu.

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Vin 14-Oct-2005 09:00

eu zic sa va hotarati repede deoarece daca diseara pe la 10-11 se mai discuta inca traseu . . . .nu stiu cati or sa ajunga . . . .

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Vin 14-Oct-2005 09:11

Arial scrie:Asta inseamna ca nu vom mai putea sa ne intalnim in fata Casei.......
Propuneti un alt loc pe care sa-l cunoasca toata lumea si un alt traseu.

Traseul si locul de intalnire raman aceleasi.

Cei cu raliul nu se intersecteaza cu noi.

Arial
pasionat

Mesajde Arial » Vin 14-Oct-2005 10:06

Ok, scuze, nu am inteles corect :oops: . Ramane pentru maine la ora 12.00 in fata Casei.... :lol:

Înapoi la “CITROclub”