Dan Popa scrie:WLF, esti cumva politician? Numai pe aia i-am auzit spunand ca in Romania nu se munceste. Spune-mi te rog un loc pe pamantul asta in care se munceste pe gratis si atunci sunt de acord cu tine.
off topic: Ai auzit de voluntariat? (Check my website by the way) In US sunt multi care fac voluntariat din placere, spune-i unui roman ca trebuie sa lucreze o luna gratis, sa vedem ce zice. Nu am zis ca nu se munceste. Insa majoritatea o vad ca o corvoada, scarbici e un cuvant care il aud prea des. Iar ideea era urmatoarea, din moment ce nici noi nu facem lucrurile ca la carte, nu putem avea pretentii mari de la angajatii reprezentantelor, pentru ca si ei sunt romani ca noi, si nu au mentalitatea nemtilor sau francezilor.
In plus de asta, daca la tine in birou vine unu care te ia la misto, ca a citit el pe internet tot felu de aberatii si iti da el tie lectii cum sa iti faci mai bine treaba, iti spun ca ai avea numai draci. Asa si la reprezentante, vin tot felul de indivizi care se cred buricu pamantului doar ca au citit ei aici pe forum sau in alta parte, sau le-a zis nu stiu cine si cred ca gata , stiu tot despre problemele masinii. Daca as lucra la reprezentanta si mi-ar veni un agarici din asta, l-as scoate in suturi afara. 50% din problemele de genul asta nu sunt provocate de cei de la repezentanta, ci de atotstiutorii care nu sunt niciodata multumiti.