Am hotarat ca SAMBATA 15 Octombrie sa mergem la SIAB in grup.
Ne vom intalni la ora 12.00 la Casa Poporului (in piata din fata acesteia) de unde vom pleca in grup catre SIAB.
Vom parcurge traseul Casa Poporului, Unirii, Universitate, Romana, Victoriei, Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Piata Presei, SIAB, unde vom cauta locuri de parcare. Neavand inca personalitate juridica, nu am putut organiza acest mars astfel incat sa se incheie in incinta SIAB.
Vom incerca sa filmam toata "plimbarea" pentru a putea sa ne laudam cu reusita ei.
Prin aceasta actiune incercam sa facem un pas in plus pentru popularizarea forumului si a clubului. Pentru aceasta, toate masinile participante vor purta in geamurile laterale spate insemnele clubului, format A4 color.
Participantii nu sunt obligati sa intre la salon daca nu doresc, dar sper ca la mars sa participe un numar mare de masini, pentru a avea un impact vizual cat mai puternic.
Sunt asteptate toate modelele Citroen, singurele conditii pentru a participa fiind gradul de curatenie al masinii, comportamentul civilizat si respectarea regulilor de circulatie !
Doritorii sunt rugati sa confirme participarea.
SIAB 2005 - SAMBATA 15 OCTOMBRIE
Moderator: Echipa Tehnica
Re: SIAB 2005 - SAMBATA 15 OCTOMBRIE
WLD scrie:... Pentru aceasta, toate masinile participante vor purta in geamurile laterale spate insemnele clubului, format A4 color...
Insemnele clubului si le tipareste fiecare, folosind sigla de pe site?
Particip si eu (indiferent de raspunsul la intrebarea 1 de mai jos ;) )
Am doua intrebari:
1. Defilarea asta nu se poate considera demonstratie neautorizata?
Din cate stiu, amenzile pt asa ceva sunt serioase (mostenire culturala a regimului Nastase
)
2. Cum facem sa nu fragmentam coloana de masini la semafoare?
Am doua intrebari:
1. Defilarea asta nu se poate considera demonstratie neautorizata?
Din cate stiu, amenzile pt asa ceva sunt serioase (mostenire culturala a regimului Nastase

2. Cum facem sa nu fragmentam coloana de masini la semafoare?
Da' cand se duce lumea la meci cu steaguri, fluieraturi si claxoane cum e?
1. Atat timp cat nu ne dam in stamba, nu vad de ce s-ar lua cineva de noi. Pur si simplu circulam pe drumurile patriei. Scrie undeva ca nu au voie mai mult de 2 masini ale aceleiasi marci sa stea una in spatele alteia?
2. Problema cu semafoarele e intr-adevar de discutat. Nu putem bloca traficul ca sa prinda toata lumea semaforul. Deasemenea, daca suntem destul de multi, e posibil ca in anumite locuri sa nu treaca toti pe o faza a semaforului.
Nu stiu...veniti si voi cu idei.
1. Atat timp cat nu ne dam in stamba, nu vad de ce s-ar lua cineva de noi. Pur si simplu circulam pe drumurile patriei. Scrie undeva ca nu au voie mai mult de 2 masini ale aceleiasi marci sa stea una in spatele alteia?
2. Problema cu semafoarele e intr-adevar de discutat. Nu putem bloca traficul ca sa prinda toata lumea semaforul. Deasemenea, daca suntem destul de multi, e posibil ca in anumite locuri sa nu treaca toti pe o faza a semaforului.
Nu stiu...veniti si voi cu idei.