Ca urmare a mesajului cu acelasi subiect postat ieri in aria de vanzari, am dat azi o fuga pe la ATS sa vad exact cum sta treaba.
Pe stoc exista un numar de repere pentru masinile scoase din fabricatie. Acestea au un rulaj mai greoi astfel incat s-a decis sa fie vandute cu discounturi substantiale, care variaza in functie de reper, putand ajunge pana la 50%.
Lista acestora o gasiti AICI
Preturile sunt exprimate in EURO, fara TVA.
Pentru detalii si comenzi va puteti adresa d-lui Florin Stanciu la adresa florin.stanciu@a-t-s.ro .
Nu sunati la departamentul de piese de schimb pt ca oferta nu este publica.
Mare atentie, daca vreti o anumita piesa, comunicati si seria masinii pentru a verifica daca intr-adevar se potriveste.
Lista piese cu discount ATS
Moderator: Echipa Tehnica
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Lista piese cu discount ATS
Ultima oară modificat Vin 05-Mai-2006 22:44 de către WLD, modificat 1 dată în total.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu e vrajeala deloc. Mie, pe linga faptul ca mi-a raspuns, mi-a trimis si poze din documentatie ale componentelor despre care am intrebat. Din pacate cu timpul stau mai prost.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
piese Citroen
Chiar nu mai aveti nevoie de piese din acea lista? sunt multe piese de caroserie. putine contacte.
piese
@wld: multumiri pt. lista; laudabil efortul
Am totusi o intrebare: in coloana cu tipul masinii la x sunt 4 forme: XM si XA sunt clare (xantia si xm, banuiesc) dar XS si XSP de la ce vin ? Xsara si xsara picasso ?

Am totusi o intrebare: in coloana cu tipul masinii la x sunt 4 forme: XM si XA sunt clare (xantia si xm, banuiesc) dar XS si XSP de la ce vin ? Xsara si xsara picasso ?
"Un curcubeu care sta pe cer mai mult de 10 minute ajunge sa nu mai fie privit de nimeni"