Matrixu scrie:Misto asta cu 1000 de useri...dar oare cati din ei sunt intr-adevar activi?
si din cei ramasi oare cati sunt pasivi si cati ignoranti

scuzati-mi gluma, deplasata poate, dar acest forum este pentru mine o veche gasca cu masini vechi in general care isi schimba diverse pareri si informatii intre ei.
nu vreau sa va stric petrecerea dar acest forum are putini useri activi, parerea mea ca mult chiar sub 100.
eu am ajuns pe acest forum odata cu intentia de a achizitiona un c4, m-am inscris, am postat fericit, am citit problemele ... si feelingul natural a fost sa-l scot din favorites si sa nu mai intru. ma incapatanez si mai postez din cand in cand cete o chestie - cateodata chiar mai si primesc raspunsuri.
forumul, desi bine organizat si moderat, ii lipseste totusi acea sclipire care sa-l faca interesant, care sa aduca oamenii.
sper sa nu supere pe nimeni afirmatiile mele - dar mi se pare un forum de mecanici decat unul de posesori de c4.
sper ca pe viitor sa ne imprietenim mai mult - pe moment insa am un sentiment de intrus si cred ca nu sunt singurul in aceasta situatie.
la mai mare .....