Moderator: Echipa Tehnica
Berlingofan scrie:Care sunt avantajele vopselei?
mbc scrie:Nu am inteles cum o pastreaza pe cea originala cand o acopera si nu o mai vezi in modul in care ar trebui. Masina aia trebuia sa fie rosie sau visinie. Acum are o culoare ciudata. Nu mi se pare ca protejezi vopseaua prea bine, respectiv degeaba o protejezi daca nu o vezi.
Rica scrie:asa zic toti ca nu afecteaza vopseaua
dar cand o dai jos e jale,jale si nimic altceva
mai vorbim cand nu mai e la moda
danny29 scrie:ii interesanta treaba, acum depinde ce insemna casi bani,dar totusi dupa 3 ani daca sta in soare cred ca se lipeste cauciucul asta de nu il mai dai jos.
va pun si eu o intrebare,daca vreau sa imi vopsesc masina alta culoare ce acte trebuie sa schimb, trebe registru cu omologare si dintralea?
danny29 scrie:si ca valoare?
ce insemna la un C5 Combi III, am obiceiu prost sa stau foarte aproape de masina din fata si deja se vede puncte pe capota de la pietre si ma gandesc ca se rezolva mai multe probleme asa.
mihaistan scrie:Si eu ma tot uit dupa aceasta vopsea de ceva vreme . Este ok si chiar se da jos usor , fara sa afecteze vopseaua . Cautati pe youtube "plastidip"" . Vindeti si doar vopseaua ? Pe mine ma interesa camo green !
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori