Are cineva idee de valorile rezistentelor de calibrare ale ECU-lui de Jetronic de pe CX ???
Am masurat valorile si difera fata de ECU de la BMW sau Opel.
La opel prin modificarea lor am obtinut un plus de performanta considerabil . . . bineinteles cu un consum mai mare . . .
modificare ECU Jetronic
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Rezistentele se afla in interiorul modulului electronic.
Injectia Jetronic nu este digitala (microprocesor) ci este analogica, adica reglajele se fac in urma comparatiei valorilor citite de senzori cu niste valori prestabilite cu ajutorul acestor rezistente de calibrare spre deosebire de modulele digitale care convertesc valorile de la senzori in numere care sunt comparate cu alte numere memorate intr-un EPROM (circuit de memorie care poate fi rescris).
Nu se gasesc nicaieri schemele modulelor, acestea fiind pastrate cu grija de catre producator.
Am vrut sa ridic schema la modulul Jetronic dar am vandut masina respectiva asa ca nu am mai finalizat intentia.
Injectia Jetronic nu este digitala (microprocesor) ci este analogica, adica reglajele se fac in urma comparatiei valorilor citite de senzori cu niste valori prestabilite cu ajutorul acestor rezistente de calibrare spre deosebire de modulele digitale care convertesc valorile de la senzori in numere care sunt comparate cu alte numere memorate intr-un EPROM (circuit de memorie care poate fi rescris).
Nu se gasesc nicaieri schemele modulelor, acestea fiind pastrate cu grija de catre producator.
Am vrut sa ridic schema la modulul Jetronic dar am vandut masina respectiva asa ca nu am mai finalizat intentia.
Ford_V6 scrie:o sa incerc sa vad ce zice. . . .slava Domnului de ECU-uri nu duc lipsa.
Vad ca este vorba de un post din 2005 dar incerc totusi.
Imi trebuie un ECU Mag Marelli G6 pentru un Peugeot 405 din 1992, 1600cc benzina, inj monopunct. Am toate cifrele lui. Exista si pe BX si pe alte masini.
Ai asa ceva? Mersi.