Concluzia ! si cu asta am terminat!
Asumati-va raspunderea cand faceti un lucru ,nu mai cautati scuze ca masina are ceva defect sau ca mecanicul nu se pricepe si i-a facut calculatoru varza. Deocamdata mecanicul a reparat o masina stricata de voi si nu invers!!
Daca strici la cineva masina trebuie sa iti asumi raspunderea si sa platesti reparatia ,indiferent daca masina costa 20 000E sau 2000E.E masina omului si vrea sa se foloseasca de ea si il deranjeaza daca cineva i-o strica si dupa ceea i spune sa si-o repare ca nu e vina lui!
Un om care munceste si trage din greu pt a se bucura de o masina si tine la ea sa sti ca este in stare sa-"i dea in cap "la cineva care i strica aceasta bucurie
Eu unul nu doresc la nimeni acest lucru ,dimpotriva chiar imi doresc ca eu sa fiu primul si ultimul patit,iar cine vine la voi sa plece multumit si sa se bucure de noile performante ale masinii,nu ca sa va gaseasca nod in papura
Acest topic l-am deschis nu ca o antireclama ,ci ca sa stie toti ca exista si niste riscuri pe care voi nu le spuneti
Daca imi spuneati de la inceput ca exista si riscuri chiar si de 5-10%,poate tot faceam remaparea,dar atunci nu mai era numai vina voastra;era si vina mea si mi-o asumam!!
Deci va doresc la toti sa aveti parte numai de succese si sa nu mai avem subiecte de discutie legate de probleme,ci sa ne framantam cum sa ne cheltuim banii!!:)

Ps. poti sa imi dai exemplu de o" masina de sute de mii de euro "pe care ai tunat-o?fara suparare!