0-100 ?? 80-120??
Moderator: Echipa Tehnica
0-100 ?? 80-120??
salut!! ce timpi ati reusit sa scoateti de la 0-100km/h si de la 80-120km/h ??? eu am o xsara 2.0hdi 90 cai si am scos 0-100: 11.7sec si 80-120 nush sa zic sigur dar o sa cronometrez si o sa revin. am pus aceste intrebari pt ca sunt curios ce diferente sunt intre hdi-uri tdi-uri si dci-uri.
"Legenda urbanã" spune cã tdi-urile sunt mai zgomotoase, dar au reprize de accelerare mai bune. Hdi-urile ºi Dci-urile sunt mai silenÞioase, dar par sã le placã mai mult turaÞiile ceva mai Înalte - ºi În consecinÞã pot atinge viteze ceva mai mari.
Dar cum ziceam, e doar "legendĂŁ urbanĂŁ"
Dar cum ziceam, e doar "legendĂŁ urbanĂŁ"

eu am BX si am un TD clasic, mecanic, cu presiunea marita la turbina si debitul suplimentar deasemenea marit. 0-100 am scos cam 10,7, dar n-am facut si alte masuratori. daca vrei sa tunezi, ia legatura cu Doc, tot in sectiunea tuning, el are tot ce-i trebuie ca sa faca remapari si se pare ca e ceva de calitate
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
xsara_hdi scrie:dancld ai dreptate;) as vrea daca mai sunt amatori sa vedem cum am putea modifica un hdi pt a ii mari puterea destul de mult ma refer aici la un progres de la 90cai la 150..Very HappyVery Happy stie cineva ceva??
o crestere asa semnificativa de putere ar implica un efort financiar considerabil pentru a avea o masina cu care sa te poti deplasa in siguranta.
trebuie tinut cont ca o asemenea putere, chiar daca motorul ar putea o dezvolta, mai trebuie transferata si catre roti. daca te apuci sa socotesti toate elementele care nu au fost dimensionate pentru asa ceva, cam ajungi la concluzia ca mai ieftin te costa o masina cu motor mai puternic.
- gabi caragea
- pasionat
ce mai conteaza timpi de 0 la 100km/h,ieri pe autostrada soarelui la 180km/h un A4 ,si un mertzan probabil din clasa E nu au mai facut fata stresului si m-au lasat sa imi vad linistit de drum,adevarul este ca de la 160 in sus parca se lipeste mai bine de sosea,pacat ca nu am cauciucuri mai late astea me 185/14 nu imi da siguranta.
o zi buna tuturor
o zi buna tuturor
- gabi caragea
- pasionat
- gabi caragea
- pasionat