inchidere centralizata

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

mishua55
simpatizant

inchidere centralizata

Mesajde mishua55 » Dum 15-Mar-2009 10:51

Salut.Am o buba la inchiderea de la usa din dreapta adica nu se mai inchide din telecomanda.Din butonul de langa clapeta de deschidere si din cheie functioneaza normal dar din telecomanda nu misca nimic.Mai mult daca butonul e pe deschis si incerc sa inchid cu telecomanda celelalte usi functioneaza dar se redeschid ca si cum as avea o usa deschisa.Ms .

MoZoLyCy
pasionat

Mesajde MoZoLyCy » Lun 06-Apr-2009 13:46

Salut .... ai fortat cumva usa pe exterior ca sa o deschizi ? daca ai facut asa atunci iti zic ce ai sigur ...daca nu ... nu stiu . Astept sa imi zici exact ce ai facut sau ce are .

mishua55
simpatizant

Mesajde mishua55 » Mar 07-Apr-2009 11:42

sal. nu am fortzat usa pus si simplu am deschis din telecomanda , am plecat si la destinatie a inceput sa faca figuri. se inchidea si redeschidea automat din telecomanda. cu cheia de la usa respectiva functioneaza normal si le comanda si pe celelalte. ms.

MoZoLyCy
pasionat

Mesajde MoZoLyCy » Mar 07-Apr-2009 21:32

Salut ... pai si acum tot asa este ?? adica NU se inchide ? ... cand vrei sa inchizi usa din telecomanda nu te lasa si se deschide inapoi ??

mishua55
simpatizant

Mesajde mishua55 » Mie 08-Apr-2009 12:09

exact asa se intampla. functioneaza numai din cheie dar celelalte usi le comanda cheia d la usa respectiva

MoZoLyCy
pasionat

Mesajde MoZoLyCy » Mie 08-Apr-2009 14:20

Salut ... ok daca este asa cum ai zis si cum ti-am zis eu ... cand ai timp desfa usa ... da jos tapiteria de pe usa dar cu mare grija sa NU rupi clemele aleea din plastic si apoi o sa dai de o folie care astupa usa ... desfaci folia daca o mai ai :lol: in dreptul cu incuietoarea, scoate plasticul din fata care atarna cele 2 tije.. 1 deschizi usa si 1 care bloghezi usa pe interior sau cum ai tu acolo loc ca sa bagi mana inauntru si exact unde vine iale de cheie ai sa vezi o clapeta care cand ai sa ridici cu cealalta mana pe dinafara ai sa vezi ca se lasa in jos ..... Clapeta de care vorbesc ca se lasa in jos ... aia mai trage-o odata spre tine mai cu curaj ... ca NU se rupe ... si apoi inchide usa si inchide din telecomanda si o sa mearga.

Astept rasp cu ce ai facut.
Spor la treaba ](*,) ](*,) \:D/ \:D/ :rolleyes: :rolleyes:

mishua55
simpatizant

Mesajde mishua55 » Lun 13-Apr-2009 09:26

ms de raspuns .nu este aceea problema . la mine problema am descoperit-o cu ap de masura.este motorasul .primeste curent dar nu face nimic.oricum ms d amabilitate si raspunsuri

MoZoLyCy
pasionat

Mesajde MoZoLyCy » Lun 13-Apr-2009 17:59

Aha :shock: .... ma gandeam ca este problema de care zice-am ... pt ca asa a fost la mine . Bine ca ai reusit si ai descoperit.
Cand mai ai probleme pe viitor ... clubul Citroien :rolleyes: :mrgreen: te asteapta :drive:

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”