Display ceas/data Xsara I

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

chables
just curious

Display ceas/data Xsara I

Mesajde chables » Mie 06-Mai-2009 06:05

Salut
Am si eu o intrebare, si anume daca display-ul de la ceas si data (la Xsara I) este luminat cumva. Eu am cumparat masina cu niste becuri arse in bord pe care le-am schimbat de curand si functioneaza, insa la display-ul de la ceas nu m-am priceput. As vrea sa stiu cum e normal, luminat sau nu.
Va multumesc anticipat.

chables
just curious

Mesajde chables » Mie 06-Mai-2009 07:47

Pai am zis acolo ca am Xsara I, dar ideea era daca e luminat cu becuri ca si celelalte pe care le are prin bord. Daca tu zici ca la Xsara II are 3 beculete (si e mai noua), inseamna ca asa e si la a mea. Incerc in seara asta. Dupa cum am vz, nu e greu de dat jos display-ul.
Merci frumos de ajutor.

mishua55
simpatizant

Mesajde mishua55 » Mie 06-Mai-2009 10:09

are iluminare .tre sa desfaci masca d plastic dupa care displayul are 2 surubele in spate ai sa vezi 1 bec.ai grija cnd desfaci plasticul ca se pot rupe f usor clemele .se ilumineaza cnd aprinzi pozitia

chables
just curious

Mesajde chables » Mie 06-Mai-2009 10:43

Asta vroiam sa stiu, daca are becuri si nu altceva. Daca tu zici ca are atunci e OK. Diseara sunt pe ea ca am si becurile deja.
Merci frumos.

chables
just curious

Mesajde chables » Mie 06-Mai-2009 17:42

Gata, am reusit. Va multumesc pentru sfaturi.
Are un singur bec, si nu led, si cred ca se poate scoate doar grila de la ceas, nu si cea de la castofon. Oricum nu e foarte complicat si nu prea ai ce sa strici p'acolo, daca esti atent este simplu.
Merci inca odata.

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Mie 06-Mai-2009 18:51

Imagine

chables
just curious

Mesajde chables » Joi 07-Mai-2009 06:51

Salut CBX,
Daca tot ai pus imaginea asta cu bordul as vrea sa te mai intreb ceva. Vad ca ai scos si butonul de la geamul din dreapta. La mine dupa interventia de aseara nu mi se mai aprinde aces buton, functioneaza geamul dar nu se mai aprinde lumina din spatele lui. Ai idee daca si butoanele au acelasi tip de becuri ca si bordul si display-ul ?
Merci

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Joi 07-Mai-2009 09:07

tot bec

chables
just curious

Mesajde chables » Joi 07-Mai-2009 15:43

Ah, ce bine. Cineva imi zicea ca trebuie schimbat butonul cu totul pentru asta.
Merci de sfat.

Si ca sa nu mai deschid alt topic, poate imi dati un sfat si pentru becurile de la numarul din spate. Unul din ele mi s-a ars si nu prea vad cum sa il schimb. Am incercat prin spatele haionului, adica am dat jos aparatoarea aia de carton cu tapiteria, si nu am vazut nimik pe acolo. In cartea tehnica zice ca s-ar schimba pe afara, dar nu prea am curaj sa trag de capacele alea de plastic care acopera becurile ..., imi par fragile si mi-e frica sa nu le sparg ...
Nu stiu efectiv cum sa trag de ele. Imi puteti spune ceva despre asta ?

Merci

chables
just curious

Mesajde chables » Vin 08-Mai-2009 06:25

Pai tocmai asta era, cum dau jos plasticul ala. Se baga surubelnita pe langa el, sau cum ? Mie imi e frica sa nu zgarii ceva p'acolo sau sa rup vreun plastic ceva ... :cry:

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”