De vreo 2 saptamani caut sa imi iau o masina.
Printre altele am gasit un Citroen Xsara din 2004 cu 39 000km doar ca este avariat frontal.
Vanzatorul cere 1 700Euro. Cand am fost sa vad masina mi-a dat si un deviz de reparatii cu ce trebuie schimbat la ea.
Costul total al pieselor si materialelor se ridica la inca vreo 2 000Euro (pret cu TVA).
La piese trebuiesc schimbate:
- capota motor
- grila masca fata+emblema
- bara fata
- armatura bara fata
- suport stg+dr armatura bara fata
- suport dr bara fata
- ochelar far dr
- aripa dr fata
- aparatoare noroi dr fata
- conducta AC - se poate repara
- Conducta servo
Piesele de mai sus, noi, costa cam 5 000 Lei (pret fara TVA).
Credeti ca am sanse sa gasesc piesele respective la dezmembrari si sa ies mai ieftin? Eventual cu cat mai ieftin credeti ca as putea iesi? Am trimis mail cu cerere de oferta la toate adresele pe care le-am gasit pe internet insa pana acum nu am primit niciun raspuns.
Aveti cumva idee cat ar putea costa si manopera?
Initial am vrut sa ma incadrez cu costul masinii undeva in jurul a 2 000 de euro, dar daca este sa am un lucru mai nou si de calitate as putea face un efort financiar. Totul este ca efortul sa nu fie prea mare si sa bag bani in masina cat nu face

Cand am plecat de la vanzator eram destul de incantat de masina, insa dupa ce am rasfoit nitel forumul am vazut ca apar tot felul de probleme. Sa va intreb daca recomandati acest model sau sa ma orientez catre altceva si sa o las balta?
Tin sa mentionez ca pana acum nu am calcat in vreun service de masini.
Va multumesc!