Ăn primul rând bunĂŁ ziua Âşi bine v-am gĂŁsit.
Ăn al doilea rând vreau sĂŁ lĂŁmuresc din start o serie de amĂŁnunte. Nu deĂžin un Citroen. PĂŁrinĂžii mei au ĂŽn schimb douĂŁ. Doar cĂŁ ei nu au veleitĂŁĂži de internet. Eu ĂŽi reprezint pe ei aici. Nu mĂŁ pricep la maÂşini deÂşi am câteva cunoÂştinĂže de bazĂŁ (Âştiu sĂŁ schimb un filtru de ulei sau de aer, o siguranÞã, un bec ars, etc). Nici mĂŁcar nu am permis.
Acestea fiind spuse, trec la problema care m-a determinat sã ajung pe-aici. Tatãl meu are o problemã cu geamul stânga faÞã de la Xsara Picasso. El zice cã s-a rupt ºufa ºi acum geamul cade liber de la trepidaÞii ºi trebuie ridicat mereu cu mâna. A desfãcut panoul, s-a uitat Înãuntru, a vãzut cã e ºufa ruptã dar zice cã mecanismul e destul de complicat ºi nu ºtie pe unde ar trebui sã treacã ºufa aia pentru a repara macaraua. CredeÞi cã m-aÞi putea ajuta cu câteva sfaturi sau explicaÞii, sau m-aÞi putea direcÞiona cãtre o paginã care mi-ar putea fi de ajutor? Tatãl meu zice cã o fotografie l-ar ajuta mult. Vã mulÞumesc anticipat ºi Îmi cer scuze dacã problema s-a mai discutat. Nu am reuºit sã gãsesc funcÞia de cãutare a forumului ºi nici cu Google nu am gãsit informaÞii relevante. Probabil cã nu ºtiu ce sã caut În problema asta specificã.
O zi bunĂŁ.
Probleme mecanism geam Xsara Picasso
Moderator: Echipa Tehnica
din pacate mecanismul ala e aproape imposibil de reparat. ar trebui schimbat cu unul nou, care vine complet. din pacate e cam scump
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- just curious
Am fost, dar nu am gãsit. Dar am rezolvat-o oricum. Am schimbat ambele ºufe complet. Am desfãcut Împreunã motorul le-am rebobinat (asta a fost muncã de Sisif), l-am montat Înapoi ºi merge. Singra problemã e cã ºufele nu au aceaºi duritate ca cele originale. Sunt puÞin mai tari ºi din cauza asta probabil opun mai multã rezistenÞã pe care motorul o percepe ca ºi corp strãin la geam ºi geamul nu mai urcã singur. Nu pare totuºi sã se suprasolicite, aºa cã eu cred cã am fãcut o treabã bunã. Oricum, mai mult decât speram.
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”