Manual utilizare/service Xsara 1
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
as dori si eu un manual pentru Xsara 2.0 HDI Break cu cutie automata. adrian.simo@gmail.com
salut
Am trimis manualele pentru ultimii doi, in plus care mai doreste, le poate lua de aici Documentatie Citroen rar
sau mai simplu: da-i copy si paste http://www.filehost.ro/893819/Documentatie_Citroen_rar/
sau mai simplu: da-i copy si paste http://www.filehost.ro/893819/Documentatie_Citroen_rar/
2.0 HDI octombrie '00A/C, ABS, ESP, Metal Gray, bixenoned eyes. Citro FAN
vreau si eu manualul pentru xsara picaso 2000hdi multimesc johny_1973@yahoo.com
johny scrie:vreau si eu manualul pentru xsara picaso 2000hdi multimesc johny_1973@yahoo.com
ai mai sus adresa de unde il poti da jos
2.0 HDI octombrie '00A/C, ABS, ESP, Metal Gray, bixenoned eyes. Citro FAN
Se poate si pentru mine un manual pentru Xsara Picasso 1.8i? Am probleme la aeroterma...
Multumesc,
cornel@zionsoft.ro
Multumesc,
cornel@zionsoft.ro
-
- simpatizant
-
- just curious
Manual xsara 2001
Salut. Am incercat sa downloadez manualele de pe Haynes manuals Citroen Xsara english pdf
dar nu merg. Ma trimit pe situri gen simpatie .
Vreau si eu daca ma poate ajuta cineva un manual pentru citroen xsara II benzina.
Multumesc mult !!
email> dj_danutzu@yahoo.co.uk
dar nu merg. Ma trimit pe situri gen simpatie .
Vreau si eu daca ma poate ajuta cineva un manual pentru citroen xsara II benzina.
Multumesc mult !!
email> dj_danutzu@yahoo.co.uk
-
- just curious
am incercat de pe filehost dar nu reusesc sa le deschid decat in limbi ciudate.
Poate cineva sa ma ajute cu un manual pt XSARA 1,4 benzina 2003?
mail >>> vsaschi@gmail.com
Multumesc.
Poate cineva sa ma ajute cu un manual pt XSARA 1,4 benzina 2003?
mail >>> vsaschi@gmail.com
Multumesc.
-
- simpatizant
Salut!
Am si eu nevoie de un manual ( orice fel : reparatii, intretinere....utilizare... ) pentru xsara 1.6 16V, an fabricatie 2000
mail: miky_pop9876@yahoo.com
Multumesc frumos!
Am si eu nevoie de un manual ( orice fel : reparatii, intretinere....utilizare... ) pentru xsara 1.6 16V, an fabricatie 2000
mail: miky_pop9876@yahoo.com
Multumesc frumos!
Zambeste! Maine poate fi mai rau.
Salut din nou,
Mi-am schimbat citroenul care il aveam cand am inceput acest post, xsara 1 cu un Xsara 2. Cum era si "normal" manualele nu prea potrivesc la multe echipamente electronice de pe tipul mai nou, asa ca daca va rog imi trimiteti si mie manualele de la xsara 2. Manual de utilzare, service orice e binevenit.
Multumesc
Mi-am schimbat citroenul care il aveam cand am inceput acest post, xsara 1 cu un Xsara 2. Cum era si "normal" manualele nu prea potrivesc la multe echipamente electronice de pe tipul mai nou, asa ca daca va rog imi trimiteti si mie manualele de la xsara 2. Manual de utilzare, service orice e binevenit.
Multumesc
-
- de-abia inscris
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”