nu ma pricep atat de bine cum presupun ca va pricepeti voi si de asta am tot insistat cu batman, batman
Moderator: Echipa Tehnica
ThePredator scrie:dj01fad scrie:rica, daca nu te pricepi, atunci ai putea sa ma crezi pe mine, ca am verificat afirmatia si cu ce zice service.citroen.com bagand seria de sasiu (apropo, care are un 0 in plus). catalizator are.
Ms. am verificat si eu pe site-ul ala, insa mi-a dat niste date diferite..cum ar fi tipul motorului...MOTEUR DIESEL TURBO ''XUD9TE'' cat despre norma pollution nu am reusit sa-mi dau seama pe unde pune
MARIAN scrie:ThePredator scrie:dj01fad scrie:rica, daca nu te pricepi, atunci ai putea sa ma crezi pe mine, ca am verificat afirmatia si cu ce zice service.citroen.com bagand seria de sasiu (apropo, care are un 0 in plus). catalizator are.
Ms. am verificat si eu pe site-ul ala, insa mi-a dat niste date diferite..cum ar fi tipul motorului...MOTEUR DIESEL TURBO ''XUD9TE'' cat despre norma pollution nu am reusit sa-mi dau seama pe unde pune
Trebuie sĂŁ scrie pe undeva DEPOL CEE 95 sau EEC 95 DEPOLL, ceea ce ĂŽnseamnĂŁ Euro 2; pentru Euro 3 ar trebui sĂŁ fie DEPOL CEE 2000 sau EEC 2000 DEPOLL.
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori