Multumiri Andrei Ciocarlan si service ANTIM 19

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

jackal_kidd
pasionat

Multumiri Andrei Ciocarlan si service ANTIM 19

Mesajde jackal_kidd » Mar 24-Iul-2012 12:47

Vreau sa multumesc service-ului de mai sus si in special lui Andrei pentru rezolvarea problemei cu aerul
conditionat, problema ce data de peste 1 an, an in care am pierdut bani si timp si-am stat si fara aer in
caldura de afara.
O problema rezolvata elegant si simplu (pt el nu pentru altii).

Multumesc. Atat.
" Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult....animalele "

VAND XSARA II DIN AVATAR.
DEZMEMBREZ ZX-ul DIN SEMNATURA.

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Mar 24-Iul-2012 12:57

poi nu ne spui si noua ce ai avut,ce ai facut si cum a rezolvat?
poate mai au si altii problema asta
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

jackal_kidd
pasionat

Mesajde jackal_kidd » Mie 25-Iul-2012 07:42

Nu stiu ce sa zic,
nu am deschis topic-ul asta decat ca sa-i multumesc unui om care m-a ajutat in cel mai corect mod.
Daca insisti uite:

Instalatia mea pierdea freonul in maxim 2 saptamani de la reumplere (au fost cateva...4-5).
Initial am crezut ca e spart radiatorul pentru ca mi s-a mai intamplat si stiam unde sa caut insa nu a fost asa.
Am vidat instalatia de atatea si am umplut-o cu freon incat imi venea sa vand masina ca nu se mai renteaza,
astea facute in diferite locatii din zona in care locuiesc si unde scria refill freon sau reparatii AC, am ajuns pana la
Norauto sau o reprezentanta Citroen de pe Luica, bineinteles bani peste tot, am schimbat si niste garnituri
dar degeaba.
Am venit la Andrei intr-o sambata dimineata si am plecat peste o ora cu AC-ul functional (nu ma asteptam sincer sa tina figura).
Initial, evident, a vidat instalatia, mi-a reconfirmat faptul ca este etansa, a incarcat-o si a gasit motivul pentru care nu pastreaza
nivelul presiunii in interior si de ce se incinge asa tare instalatia cand accelerez (pe loc).

Aici vine partea geniala (poate voi v-ati mai intalnit cu asta, eu nu) primul lucru pe care mi la zis a fost: du-te tu si spala radiatoarele
cu presiune si daca e tot asa mai vedem..
Evident ca in 20 minute eram inapoi cu radiatoarele ca noi si gata de un nou test, test care ne-a aratat ca presiunea in instalatie scazuse cu
aprox 20 grade....
Concluzia a fost una logica: nu se facea racirea cum trebuie (din cauza radiatoarelor pline de praf, insecte si altele...),
instalatia se supraincalzea (ajunsese pe rosu) si evident ca trebuia sa refuleze pe undeva pierzand in acest fel presiunea optima a freonului
din instalatie si in acelasi timp capacitatea de a mai raci aerul din habitaclu.
End of story.

Merci Andrei.
" Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult....animalele "

VAND XSARA II DIN AVATAR.

DEZMEMBREZ ZX-ul DIN SEMNATURA.

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”