ce (cred eu) merita un nou subiect pentru o vizualizare mai buna.
Deci:
Cum am mai spus, acum vreo 3 ani a inceput sa mi se aprinda aiurea faza scurta, si dupa discutiile de pe forum, m-am resemnat:
Am COM 2000-ul defect. Bun, am stat asa , nu m-a deranjat, mergeam cu pozitiile aprinse- asta e- am zis.
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... highlight=
Acum surpriza:
M-am dus la service (DACIA - un service bun, ieftin si dotat zic eu)

Si le-am zis sa-mi schimbe toate adica TOATE becurile arse, adica si scrumiera si bricheta deci toate.
Mi le-au schimbat, deci toate becurile (puse de proiectanti) imi merg. Si surpriza: de 3 zile nu mi se mai aprinde aiurea
faza scurta. Am vrut sa scriu de a doua zi, dar am zis ca na, e o coincidenta si am mai stat 2 zile. Deci eu zic asa:
Daca aveti probleme de genul acesta, inainte sa luati COM nou sau second, schimbati-va TOATE becurile( e mai ieftin)
si vedeti ce se intampla ( nu cred ca e o regula). S-ar putea ca, COM-ul sa simta becul ars si sa-ti semnalizeze asa ca ceva nu e in regula la
lumini.
De ce zic: eu de atunci (intotdeauna) am vut un bec ars - de exemplu - un bec la numar si un bec la proiectoarele de ceata din far+unul de pozitie.
Mentionez ca mi-au schimbat becurile fara sa deconecteze bateria.Si am stat langa ei.
Eu zic sa incercati si eventual sa scrieti aici ce s-a intamplat.
Eu oricum, sunt FOARTE fericit.
Succes