xsara picasso mici probleme

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

wrstefan
de-abia inscris

xsara picasso mici probleme

Mesajde wrstefan » Dum 04-Feb-2007 22:47

in primul rand bine vam gasit , ma numesc Stefan sunt din Arad posesor de citroen xsara picasso de vreo 4 luni , an 2000 , motor 2000hdi 90cp verde , full, in prezent are un rulaj de 240000km , eu am facut cam 30000km de cand o am , masina merge binisor , e mai slabuta ca fosta masina(renaulr laguna1 1,9dci 108cp 390000km nimic schimbat la ea) mai galagioasa si cred ca un pic mai inconfortabila si fiabilitatea poate lasa un pic de dorit, ca puncte forte imi place trapa panoramica, vizibilitatea , consumul, pozitia la volan,a si sa nu uit imi place bordul tare mult
am avut deja ceva mici problemute:
- as incepe cu actuatorul usa sofer care ba mergea ba nu mergea , rezolvare simpla daca trantesti un pic usa functioneaza fara probleme daca o inchizi usor deschide dar nu inchide , ok asta nu e grav
- a doua problema mi sa dus pompa de servo , ok cumparat pompa noua schimbat (oftica mare de tot 1380 ron +manopera ) si se mai strica si in bucuresti cauze necunoscute , pompa avea rulmentul spart cu bilutele zburate cosuletul bilutelor distrus etc.
-a 3 a problema nu mi-a mai mers telecomanda pt inchidere deschidere nici mar nici car nu mai face i-am schimbat bateria si degeaba( am descoperit aici pe forum cum se reprogrameaza sambata cand ajung pe meleaguri natale e primul lucru pe care il incerc)
-a 4-a problema , cum se reseteaza schimbul de ulei adica sa nu mai imi apara pe ecran service si cheia ?
in rest ce sa zic masina e ok spatioasa , arata f.bine a fost si inainte intretinuta , import germania , mai stiu ca au fost schimbate :
-distributia, amortizoare fata, si reparat compresorul de clima, a si mai am montat un scut metalic la motor (destul de bun)

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Lun 05-Feb-2007 10:48

8) felicitari pentru masina si cati mai multi km fara raparatii.... Sa auzim numai de bine

gbroasca
simpatizant

PROBLEME MICI...

Mesajde gbroasca » Mar 06-Feb-2007 15:52

pompa de distributie e un defect obisnuit la atatia km. Si eu o schimb in cca 2 saptamani (astept sa-mi vina), desi abia ma apropii de 150000 km. In rest... maruntisuri. Consider ca pot sa apara la orice auto (dupa un timp de folosire contactele se mai oxideaza, se mai uzeaza, etc). Sa te bucuri de ea cum ma bucur si eu de a mea.

khan
Sef de Atelier

Re: PROBLEME MICI...

Mesajde khan » Mar 06-Feb-2007 16:49

gbroasca scrie:pompa de distributie...

ce e aia?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

gbroasca
simpatizant

pompa

Mesajde gbroasca » Joi 08-Feb-2007 10:11

sorry, ma gandeam la pompa servo

wrstefan
de-abia inscris

Mesajde wrstefan » Vin 09-Feb-2007 18:36

da dar eu mam obisnuit de la laguna sa nu schimb nimic , la 390.000 au trebuit schimbate primele arcuri pe fata , inteleg oricum e fiabila si imi place , oricum nu stie nimeni cum se reseteaza service ?

grigoret
pasionat

Mesajde grigoret » Sâm 10-Feb-2007 18:53

tii apasat primul buton (cel ce schimba trip A cu trip B), pui contactul si vei vedea un contor pe bord 9,8,7.... 0 ; Cand ajunge la 0 s-a resetat intervalul service; scoti cheia

:)

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”