Placute frana
Moderator: Echipa Tehnica
Placute frana
Un set de placute de frana la Xsara 2.0 hdi cam cat si de unde pot gasi mai ieftin?
Eu le-am schimbat la ATS pe > 200 ron (doar pe spate) si scartzaie de ma baga in boala...uraaaaaat.
Oare de ce n-am vazut eu topicul asta?
Marius, sunt zgomotoase lucas-urile?
Totusi jantele din spate sunt mai murdare de calamina decat cele din fata, deci nu pot spune ca-s mai tari astea si d-asta scartzaie...dar scartzaie
.
Oare de ce n-am vazut eu topicul asta?
Marius, sunt zgomotoase lucas-urile?
Totusi jantele din spate sunt mai murdare de calamina decat cele din fata, deci nu pot spune ca-s mai tari astea si d-asta scartzaie...dar scartzaie

Cosmin
high energy music expression
-
- simpatizant
-
- simpatizant
pai mie cica special mi-a desfacut si placutele fata si le-a curatat sa nu scartaie...scrie pe factura...de scartait scartaie la greu. 
ce ma deranjeaza e ca inainte nu scartaiau, aveam zumzetul ala in volan de care am mai scris si receptionerul cand i-am explicat fenomenul a scris scartait frane
...acum chiar am scartait frane
.

ce ma deranjeaza e ca inainte nu scartaiau, aveam zumzetul ala in volan de care am mai scris si receptionerul cand i-am explicat fenomenul a scris scartait frane

Cosmin
vreau sa stiu si eu daca grosimea placutelor treb sa fie la fel pe fata cat si pe spate....urgent ca daca da tre sa le schimb neparat...
credeam ca am placute noi pe spate si stateam linistit (scrtaie rau)dar azi am vazut ca sunt aproape pe jumatate cat cele de pe fatala grosime....
unde gasec placute mai ieftine??????si in ce pret???va rog sa imi spuneti mai ales ce-i care si-au schimbat recent dar nu in ATS ...multumesc

credeam ca am placute noi pe spate si stateam linistit (scrtaie rau)dar azi am vazut ca sunt aproape pe jumatate cat cele de pe fatala grosime....
unde gasec placute mai ieftine??????si in ce pret???va rog sa imi spuneti mai ales ce-i care si-au schimbat recent dar nu in ATS ...multumesc

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Placutele se schimba cind au ajuns aproape de limita de uzura, ceea ce nu pare sa fie cazul tau. Nu exista legatura intre uzura placutelor fata/spate. Dar daca pe aceeasi punte placutele sint uzate diferit, e semn de frinare inegala.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
kata scrie:la xsara placutele pe scate sint cam duble ca grosime ca alea de pe spate. daca la fel e si la C5, atunci nu poti trage o concluzie comparand uzura placutelor fata cu cele spate. ar trebui sa sti cat au avut fiecare initial.
E o mica contradictie in prima propozitie.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
in gemeral , si nu este o regula stricta , pe fata uzura e mai mare si cam la doua seturi de placutze schibate pe fata se schimba doar unul pe spate , unde uzurra este cu mult mai mica . in privinta plcutelor care fac concerte la franare , nu stiiu ce sa mai cred . trebuie sa schimb si eu placutzele pe spate si nu stiu ce sa mai cumpar , solutii , ideii ??
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”