Sfat achizitie Xsara Picasso

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

gelu1
pasionat

Sfat achizitie Xsara Picasso

Mesajde gelu1 » Joi 03-Apr-2008 14:53

Am in prezent un C3 insa as fi tentat sa-mi iau un Xsara Picasso datorita spatiului mare interior. Am mai citit pe forum cate ceva despre acest model insa as dori ceva sfaturi de achizitie de la cunoscatori, posesori sau fosti posesori.
As dori sa aflu cateva pareri despre fiabilitate si despre preturi consumabile piese schimb. se merita achizitionat acest model ??

Multumesc mult

gbroasca
simpatizant

despre Xsara Picasso

Mesajde gbroasca » Joi 03-Apr-2008 19:41

eu am unul din 2006, luat la second. E diesel, 2HDI, si sunt f. multumit de el. E mare, f. mare. Evident, vorbesc de interior. Am facut toata Europa cu el de 2 ori, avand 2 copii sub 10 ani. Pt. o masina de familie, o recomand oricui si , sincer, in momentul asta nu gasesc ceva similar pe piata (desi sunt si alte variante) . Acum am si o Kia Ceed , dar Picasso e ALTCEVA. Am avut multe masini, multe marci, dar de asta sunt f. multumit. Kia insemna viteza, Picasso e comfort. Sfatul meu e ca o sa simti diferenta. Eu am nevoie de o masina de dimensiuni mai mici acum (copiii au invatat sa se joace in spatii mai mici), asa ca daca te intereseaza un schimb, suna-ma la 0726-370550

psybross
pasionat

sfat

Mesajde psybross » Joi 15-Mai-2008 13:11

eu miama cumparat un picasso de curand si kitul de distributie plus pompa de apa a costat 420 lei [la un magazin mia cerut 1100lei] si acuma trebuie sa vad cat o sa ma coaste manopera .nu cred ca este scump tinamd cont ca la un golf 4 un var deal meu a scimbat-o cu 1500 lei printre care el a schimbat si uleiul

psybross
pasionat

Mesajde psybross » Joi 15-Mai-2008 13:13

greseli de ortogfafie cat china am facut :shock: :shock: :shock:

gelu1
pasionat

Re: sfat

Mesajde gelu1 » Mie 21-Mai-2008 13:34

psybross scrie:eu miama cumparat un picasso de curand si kitul de distributie plus pompa de apa a costat 420 lei [la un magazin mia cerut 1100lei] si acuma trebuie sa vad cat o sa ma coaste manopera .nu cred ca este scump tinamd cont ca la un golf 4 un var deal meu a scimbat-o cu 1500 lei printre care el a schimbat si uleiul

Multumesc mult. tocmai mi-am luat un Xsara 1.6 benzina si sunt multumit de el. Bineinteles ca are si cateva mici probleme dar am sa le repar cu timpul.

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”