Deci, ma intereseaza sa stiu, dimensiunile exacte pt. jenti de aliaj care merg pe Xsara ca de frumoase am vazut multe, dar nu stiu care se potrivesc.
Jenti aliaj pt. Xsara
Moderator: Echipa Tehnica
Jenti aliaj pt. Xsara
Pentru ca a venit vara (sau vine cat de curand), m-am gandit sa mai bag ceva banuti in masina, daca tot n-o mai vand asa curand.
Deci, ma intereseaza sa stiu, dimensiunile exacte pt. jenti de aliaj care merg pe Xsara ca de frumoase am vazut multe, dar nu stiu care se potrivesc.
deci tata, la noi merge asa:
(5,5 - 7) x 15'' ET15 prezoane 4/108
sau
(5,5 - 7) x 16'' ET15 prezoane 4/108
uzual gasesti: 6.5 x 15'' si 7 x 16''. asta pt cauciucuri de 195 sau 205.
cu ET-u nu e chiar batut in cuie. de ex OZ da pt. alea pe 15'' ET18 si pt alea pe 16'' ET16.
idea naspa e ca pt alea pe 16'' tre sa iei cauciucuri mai inguste: 195/50 sau 205/45, ca sa pastrezi cat decat acelasi diametru.
eu as ramane tot pe 15''.
(5,5 - 7) x 15'' ET15 prezoane 4/108
sau
(5,5 - 7) x 16'' ET15 prezoane 4/108
uzual gasesti: 6.5 x 15'' si 7 x 16''. asta pt cauciucuri de 195 sau 205.
cu ET-u nu e chiar batut in cuie. de ex OZ da pt. alea pe 15'' ET18 si pt alea pe 16'' ET16.
idea naspa e ca pt alea pe 16'' tre sa iei cauciucuri mai inguste: 195/50 sau 205/45, ca sa pastrezi cat decat acelasi diametru.
eu as ramane tot pe 15''.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu va zic sa aveti grija si la ET, sa nu va treziti ca loveste janta in vreun etrier sau ca atinge aripa la rotile din spate.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
cauta la sectiunea c4 parca, a explicat matrixu cam toate detaliile despre jante; ET este offset si cred ca e distanta dintre planul central al rotii si punctul de prindere in fuzeta...cel mai bine vezi pe schema lui matrixu.
5,5-7 este latimea jantei, e ceva standardizat.
5,5-7 este latimea jantei, e ceva standardizat.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”