Sunt absolut bebelus in ceea ce priveste Xara, dar mi-a fost recomandata ca masina perfecta pentru familie. Nu doresc sa achizitionez Xara Picasso pentru ca nu-mi permit modelul, dar o Xara mai nouta din afara pot sa aduc.
Ce-mi recomandati ?
Mie mi-a ramas la suflet modelul acesta http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=141569644
Va rog tare mult sa ma ghidati iar daca e de ceva manuale cu mare drag le voi primi la kosson@gmail.com
Multumiri anticipate
Tipurile de Xsara pentru familie
Moderator: Echipa Tehnica
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Neata!
Gata, familia nu mai incape in citroenul oltenesc?
Daca imi aduc bine aminte familia ta e mai marisoara, dar daca ati incaput in oltcit, xsara o sa vi se para mare
Recomand sa cauti totusi xsara break.
In privinta motorizarii, 1.6 16v e excelent si mult mai ieftin decat dieselul.
PS. Vezi ca asta de pe autoscout e mult prea ieftina...
Gata, familia nu mai incape in citroenul oltenesc?
Daca imi aduc bine aminte familia ta e mai marisoara, dar daca ati incaput in oltcit, xsara o sa vi se para mare

Recomand sa cauti totusi xsara break.
In privinta motorizarii, 1.6 16v e excelent si mult mai ieftin decat dieselul.
PS. Vezi ca asta de pe autoscout e mult prea ieftina...
Citroenul Axel pe care cu mandrie il rulez inca si-l voi mai rula multa vreme ca masina de hobby este considerat de partea feminina a familiei neincapator de la o vreme.
asa ca s-a luat in calcul achizitionarea unei masini in care sa incapem cu toii. Pentru ca Citroenul este marca careia ii raman fidel din mai multe motive, doresc o Xara - masina recomandata de multa lume.
Acum eu si doemniul Xara suntem pe un curs de coliziune in cateva luni. Problema este ca eu nu cunosc masina, marca si modelele. Dar mi-as dori modelul care l-am postat.
Hmmm... deci o Xara pentru familie.
Multumesc pentru sfat. De ce prea ieftina ? masinile sunt ieftine in Italia, la mana a doua !
asa ca s-a luat in calcul achizitionarea unei masini in care sa incapem cu toii. Pentru ca Citroenul este marca careia ii raman fidel din mai multe motive, doresc o Xara - masina recomandata de multa lume.
Acum eu si doemniul Xara suntem pe un curs de coliziune in cateva luni. Problema este ca eu nu cunosc masina, marca si modelele. Dar mi-as dori modelul care l-am postat.
Hmmm... deci o Xara pentru familie.
Multumesc pentru sfat. De ce prea ieftina ? masinile sunt ieftine in Italia, la mana a doua !
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Or fi ieftine Citroenurile 2-nd in italia dar nici chiar asa
Pretul normal pt masina prezentata de tine e ~5000EUR. Chiar putin mai mult daca are doar 37000km.
Xsara a avut un facelift major la sfarsitul lui 2000 si unul minor prin 2003. Masina din poza e Xsara "3" care s-a fabricat doar in 2003-2004. E versiunea recomandata din toate punctele de vedere, fiind cel mai ingrijit lucrata si avand cele mai multe dotari. In concluzie, nu iti recomand Xsara mai veche de 2001.
Ti-am recomndat break pt ca are portbagajul mai mare (~440L fata de 300L la berlina) si incap si cumparaturile si jucariile :d Lungimea totala la berlina e 415 si la break 435cm.
PS. Poti sa iei in calcul si o Xantia din 98-2000.
LE: daca te descurci in franceza intra pe www.planete-citroen.com

Pretul normal pt masina prezentata de tine e ~5000EUR. Chiar putin mai mult daca are doar 37000km.
Xsara a avut un facelift major la sfarsitul lui 2000 si unul minor prin 2003. Masina din poza e Xsara "3" care s-a fabricat doar in 2003-2004. E versiunea recomandata din toate punctele de vedere, fiind cel mai ingrijit lucrata si avand cele mai multe dotari. In concluzie, nu iti recomand Xsara mai veche de 2001.
Ti-am recomndat break pt ca are portbagajul mai mare (~440L fata de 300L la berlina) si incap si cumparaturile si jucariile :d Lungimea totala la berlina e 415 si la break 435cm.
PS. Poti sa iei in calcul si o Xantia din 98-2000.
LE: daca te descurci in franceza intra pe www.planete-citroen.com
Din pacate limba franceza si cu mine nu am fost iubiti, cu tote ca auzisem eu multe despre cum saruta... de, n-a fost sa fie...
dar multumesc tare mult
Hmmmm, referitor la pretul respectiv si mie mi se pare prea mare pomana, dar am luat-o si eu de buna... pare a fi din parcul unui reseler local
Multumesc pentru diferentierea pe ani am sa ma uit mai in adancime ca informatii pe net de indata ce am sa am nitel timp liber.
Deci, sfatul prim ar fi dupa 2001.
dar multumesc tare mult
Hmmmm, referitor la pretul respectiv si mie mi se pare prea mare pomana, dar am luat-o si eu de buna... pare a fi din parcul unui reseler local
Multumesc pentru diferentierea pe ani am sa ma uit mai in adancime ca informatii pe net de indata ce am sa am nitel timp liber.
Deci, sfatul prim ar fi dupa 2001.
ma indoiesc sa aiba doar 37000 km la bord....masinutele astea se conduc prea frumos sa le sigilezi in garaj....chiar si o baba care a primit-o cadou sa aiba cu ce merge la piata ar fi rulat-o mai mult...deci la pretul asta si ce zic ei acolo...ori e teapa ori e umblat la ea serios (parerea mea)
si mai on topic : orice model ti-ai lua (dupa 2001 in orice caz) stau bine pe drum...si benzinaru' si dieselu'...acuma stii si tu sunt avantaje si dezavantaje...dieselu' urca dealu' fara sa apesi acceleratia si cu toata familia in masina (testat
) dar si motorul se aude destul de tare....oricum...consumul e relativ mai bun decat la benzina...pe de alta parte....eu am stat vreo 3 luni cu benzinaru' pe dreapta pana l-am inmatriculat...si desi imi plac masinile pe motorina acum nu ma mai despart de asta....suna prea frumos de la 5000 rpm in sus (nu-i foarte sanatos asa dar e frumos de numa' numa')...per total e mai fun de condus
daca am scris prea mult si unele lucruri nu au sens....
abia m-am trezit dintr-un somn prea scurt si inca vad in ceata
dar sper ca e si ceva informatie utila mai sus
si mai on topic : orice model ti-ai lua (dupa 2001 in orice caz) stau bine pe drum...si benzinaru' si dieselu'...acuma stii si tu sunt avantaje si dezavantaje...dieselu' urca dealu' fara sa apesi acceleratia si cu toata familia in masina (testat

daca am scris prea mult si unele lucruri nu au sens....

Iar am castigat la loto...si iar m-am trezit dimineatza...pffff...urasc alarmele
Eu am vazut ieftine in spania dar nu am avut timp sa ma duc si mi-am luat din romania.
Avantajul celor din afara este ca sunt rulate pe sosele bune si au mult mai multe optiuni *cruz control, 4 gemuri electrice, senzori lumina si ploaie etc..* dezavantajul ar fi ca cele putin rulate sunt mai scumpe ca la noi iar diesel chiar nu gasesti sub 80.000km. Dak esti de acord sa iti iei o masina cu mai mult de 80.000 si ai timp iti recomand cu caldura o masina din afara. dak nu.. eu am gasit xsara mea cu 45.000km in bord in valcea si sunt f multumit de ea.
Avantajul celor din afara este ca sunt rulate pe sosele bune si au mult mai multe optiuni *cruz control, 4 gemuri electrice, senzori lumina si ploaie etc..* dezavantajul ar fi ca cele putin rulate sunt mai scumpe ca la noi iar diesel chiar nu gasesti sub 80.000km. Dak esti de acord sa iti iei o masina cu mai mult de 80.000 si ai timp iti recomand cu caldura o masina din afara. dak nu.. eu am gasit xsara mea cu 45.000km in bord in valcea si sunt f multumit de ea.
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”