Servodirectia
Moderator: Echipa Tehnica
incearca si la Ciocarlan, pe cutitul de argint. 0744634200. a mai reparat niste servodirectii la xsara
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- pasionat
Salut prieteni
Am nevoie repede de un sfat....
Am cumparat o pompa de servodirectie second.... Am dat 400 RON!!! E mult? Dar mai am o problema... stutul in care vine furtunul din rezervorul de ulei e orientat in alta parte!!! Cred ca pompa e de la un peugeot!!! De unde gasesc un furtun mai lung si cum fac sa puncureaua inapoi... Va rog daca stiti sa-mi descrieti operatiunile si ce scule imi trebuiesc!!!
Multumesc mult!!!!
Am cumparat o pompa de servodirectie second.... Am dat 400 RON!!! E mult? Dar mai am o problema... stutul in care vine furtunul din rezervorul de ulei e orientat in alta parte!!! Cred ca pompa e de la un peugeot!!! De unde gasesc un furtun mai lung si cum fac sa puncureaua inapoi... Va rog daca stiti sa-mi descrieti operatiunile si ce scule imi trebuiesc!!!
Multumesc mult!!!!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Daca e vorba doar de un furtun poti sa intrebi aici: distritech@clicknet.ro
De la ei am luat eu furtune pentru carburator. Ideea e ca iti trebuie niste furtune care sa reziste la ulei hidraulic, la presiune (probabil) si la temperatura.
De la ei am luat eu furtune pentru carburator. Ideea e ca iti trebuie niste furtune care sa reziste la ulei hidraulic, la presiune (probabil) si la temperatura.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- pasionat
Tot pompa
Off!!! Pompa care am luat-o se pare ca nu se potriveste din cauza stutului ala!!! Acum tre sa ma duc sa o schimb... tocmai la ploiesti... sau sa-mi dea banii inapoi..... Am fost la un mecanic in Otopeni... Cel recomandat de cineva... f pregatit omul.... e inginer si mi-a spus clar ca nu se poate... stutul ala tre sa fie orientat exact ca originalul altfel nu am siguranta....
Eu chiar nu te inteleg...Nu era mai simplu sa duci masina intr-un service sa se ocupe de ea oameni calificati?
Eu inteleg ca mai schimbi o roata, mai ungi un cheder, mai pui un abtibild pe capota, dar la chestii din astea, cu schimbari de piese importante, consider ca e mai indicat sa apelezi la pers. cu experienta.
Eu inteleg ca mai schimbi o roata, mai ungi un cheder, mai pui un abtibild pe capota, dar la chestii din astea, cu schimbari de piese importante, consider ca e mai indicat sa apelezi la pers. cu experienta.
-
- pasionat
asa e
Corect... ceea ce spui e f adevarat...
Dar cand te duci cu cineva si care mai e si mecanic pe deasupra... si iti spune ca e ok... trebuie sa-l crezi! Nu?
Dar cand te duci cu cineva si care mai e si mecanic pe deasupra... si iti spune ca e ok... trebuie sa-l crezi! Nu?
- nicum
- Moderator
Iata cele 2 piese inainte

si dupa

Dupa cum se vede ambele pompe sint de Citroen, probabil modele diferite.
Bai ce ti-e si cu inginerii astia... Inca unul taiat de pe lista.... Noroc ca C. S. n-a studiat la scoli inalte

si dupa

Dupa cum se vede ambele pompe sint de Citroen, probabil modele diferite.
Bai ce ti-e si cu inginerii astia... Inca unul taiat de pe lista.... Noroc ca C. S. n-a studiat la scoli inalte

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
Re: asa e
Bogdan Lazar scrie:Corect... ceea ce spui e f adevarat...
Inainte de a mai face afirmatii hazardate, e bine sa existe si niste argumente (altele decit a zis X...), altfel o dam in altele. Dupa cum s-a vazut din poze, mecanicul cu pricina a avut dreptate, iar domnul inginer sa mai studieze problema. Mai sint si alte aspecte de ordinul relatiilor interumane. In incercarea de a obtine avantaje pe termen scurt (mica ciupeala tipic romaneasca), putem pierde foarte mult pe termen mediu si lung.
@adytzu: exact, problema s-a rezolvat prin rotirea stutului. A incercat si inginerul nostru din Otopeni, numai ca l-a indoit in menghina.
Precizare: mesajul asta e dat in calitatea mea de user si nu de moderator.
-
- pasionat
Scuze
Cu afirmatia... "care mai e si mecanic pe deasupra" am vrut doar sa inaresc o chestie.... ma intrebase cineva ca de ce nu m-am uitat la piesa mai bine? Si am argumentat cu faptul ca eram cu o persoana avizata.... nu am insinuat nimic altceva! Scuze daca s-a inteles altceva!!!
-
- pasionat
Tot eu
Ideea de baza e ca decat sa iei o piesa la mana a 2-a mai bine faci un efort si iti pui lucru nou....
Toata experienta asta m-a facut sa ma conving de acest lucru...
Pompa nu lucreaza la parametri normali si a mai aparut si un scartait sinistru undeva la un rulment... posibil o rola...
Va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor....
Toata experienta asta m-a facut sa ma conving de acest lucru...
Pompa nu lucreaza la parametri normali si a mai aparut si un scartait sinistru undeva la un rulment... posibil o rola...
Va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor....
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”