URGENT ... Nu mai pot deschide geamurile din fata
Moderator: Echipa Tehnica
URGENT ... Nu mai pot deschide geamurile din fata
Sal all .... O rugaminte mare MARE am si eu ... am vrut sa schimb un beculet de la butonul de coborat si urcat geamul ... are un bec mic pe dedesubt ca sa vezi noaptea ...ma rog .. si am vrut sa il scot de acolo ca sa pot inlocui cu altu nou ... si cand am bagat un varf de surubelnita ca , cu mana nu se putea scoate ... a facut o mica flama si de atunci mie NU imi mai merge nici un geam sa cobor sau sa urc ... Toate sigurantele de sub volan si cele de sub capota la motor le-am verificat si sunt OK .... ce sa mai fack ... plsss AJUTATI-MA.... fack cinste 

Am sa fack maine siguranta F14 desi nu stiu daca este undeva numerotat cu F1,F2,F3 etc ... adica NU am bagat de seama dar verific maine dimineata ca nu mai am rabdare si ... NU scriu in chineza doar ca am scris cu alta culoare si daca ar fii o problema asta cu culoarea sau dimensiunea sau cu orice ..."La ce ati mai pus optiunile de scris" ???? ...oricum ms pt raspuns si am sa revin cu problema mea si daca merge si daca nu .... bafta
Nu .... siguranta si toate sigurantele le-am dat jos si sunt ok toate ... nu stiu ce sa mai fack ... eventual ... sa mai cumpar alt set de sigurante noi dar .. eu sic ca tot degeaba ... alta varianta ar mai fii desi ... nu cred ca este op solutia prea eficienta, sa desfack bordul tot si sa ma dus cu aparatu de masura pe fir ... desi cred ca o sa ma apuce 10 ore ca sa desfack fiecare surub... ce parere ai ?
dj01fad ..... cred ca asta e singura varianta ... adica sa desfack tot bordul surub cu surub si sa urmaresc fiecare fir in parte si la care e problema sa il schimb desi ... nu cred ca imi v-a fii usor, oricum ... multam la toti pt sfaturi si NU am crezut ca o sa imi raspunda careva dar ... m-am inselat ... O duminica placuta la toti .

Mersi --> silentdj ... tipul respectiv a facut o treaba excelenta si nu a fost mare inginerie ( un fir iesit din panou sigurante ) dar ..... cine stie, cunoaste
oricum ... cine mai are probleme apelati cu incredere la --> silentdj <--
.... Problema mea s-a rezolvat daca se poate Offtopic sau cum se face ici la voi ..... si mersi la toata lumea de sfaturi ... o zi buna

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”