Salut
Stie cineva care este uleiul de servo recomandat de producator pentru Citroen Xara Picasso si unde as putea sa il gasesc ( In alta parte decat la reprezentanta ) .Ce pret are ?
Multumesc
Ulei Servodirectie
Moderator: Echipa Tehnica
NDD scuze ca nu am avut azi vreme sa ma uit de preturi, nu am ajuns pe la atelier pentru ca am avut de alergat in oras. miine revin si cu preturi si tot. nr meu de tel e 0723592793 pentru alte discutii.
@MoZoLyCy daca te referi la uleiul de motor, eu recomand 5W40, nu am Total dar am Castrol la 45 ron/l. schimbul + filtru e in jur de 70 ron
@MoZoLyCy daca te referi la uleiul de motor, eu recomand 5W40, nu am Total dar am Castrol la 45 ron/l. schimbul + filtru e in jur de 70 ron
Auzi dar eu am facut o arogantza si am facut schimbul cu 2+2 universala dar nu prea sunt multumit de performante, imi zicea cineva ca e bun si ca merge.
Cred ca e cam scump la 45 ron, nu-i asa ?
Ca pe ala de la 2+2 parca am dat 20 ron.
Hmm.
Daca zici ca esti in domeniu uite care sunt problemele :
Ambreiajul ( desi este schimbat tot kitul + cablu de max 6000 km ) cand se incalzeste masina merge mult mai greu.
Acelasi lucru il patesc si cu servodirectia. Ai idee de ce ?
Cred ca e cam scump la 45 ron, nu-i asa ?
Ca pe ala de la 2+2 parca am dat 20 ron.
Hmm.
Daca zici ca esti in domeniu uite care sunt problemele :
Ambreiajul ( desi este schimbat tot kitul + cablu de max 6000 km ) cand se incalzeste masina merge mult mai greu.
Acelasi lucru il patesc si cu servodirectia. Ai idee de ce ?
ok, am inteles, dar tu mi-ai zis o marca de ulei, nu si tipul de ulei, deci nu pot sa stiu daca de asta merge greu sau din alt motiv. daca ai schimbat deja s-ar putea sa fie cam tirziu din pacate, unele garnituri se pot strica daca nu merg in uleiul recomandat. cu cablul e o alta poveste, daca nu e original ai toate sansele sa se si rupa sau sa merga defectuos orice i-ai face. nu mi-ai zis ce kit de ambreiaj ai pus, si asta ar putea conta, daca placa e no name sau stio io ce marca poate interveni povestea asta. da o fuga intr-o zi pe la service (pe cutitul de argint, in curte la automecanica) sa aruncam un oki. iar uleiul daca il gasesti mai ieftin in alta parte, ia-l de acolo
Cred ca s-a strecurat o mica problema .
Eu cand ma refeream la MObil 1 ii raspundeam celui care te intreba de schimbul de ulei si de uleiul total .
Probabil ca ai dreptate asa e pretul la Uleiul de servo peste tot nu contest. Dar as fi vrut cel original, recomandat de producator, ca sa imi spulber toate iluziile.
Legat de kitul de ambreiaj cred ca este LuK nu mai stiu exact dar.. asa a fost sa fie
) Trebuie sa iti fac o vizita, ca vreau sa plec in Grecia cu masina si e bine de stiut.
Ce program e la service ?
Eu cand ma refeream la MObil 1 ii raspundeam celui care te intreba de schimbul de ulei si de uleiul total .
Probabil ca ai dreptate asa e pretul la Uleiul de servo peste tot nu contest. Dar as fi vrut cel original, recomandat de producator, ca sa imi spulber toate iluziile.

Legat de kitul de ambreiaj cred ca este LuK nu mai stiu exact dar.. asa a fost sa fie

Ce program e la service ?
programul e 10-18.30, dar suna inainte ca sa nu vii si sa fie plin. am inteles la ce te refereai cu uleiul Mobil, dar eu spuneam ca tu ai pus la servo ulei 2+2, dar nu stiu exact ce tip de ulei era. pentru masina ta e recomandat standardul dexron 3, indiferent de producator standardul se pastreaza, deci aici nu e nici o problema. tu cind ai pus 2+2 era tot Dexron 3?
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”