Am o problema aparuta iarna asta la servodirectie ... la schimbari rapide de directie stanga dreapta raman fara servo ... de exemplu cand ies din parca faca dreapta si imediat cand virez stanga rapid pur si simpu volanul parca se blocheaza .. in rest daca merg cu ea usor cred ca merge bine.. parca un pic mai greu ... am verificat lichidul de servo si este ok .. a fost schimbat acum un an cam asha si de atunci nu prea am avut probleme .. daca ma poate ajuta cineva .. un sfat ceva ... daca nu ce service in bucuresti imi recomandati ca de marti ma mut in Bucuresti si nu vreau sa ajung undeva sa ma tepuiasca .
Si mai am un vijiit la motor cand e rece .. un sunet mai ascutir care se diminueaza cand se incalzeste motorul ... din cat am ascultat eu .. se aude undeva pe langa sonda lamda .. initial am zis ca de la transmisie dar se aude cam prea in mijoc nu in dreapta ..
Multumesc, si daca se poate o adresa la service sau niste detalii de contact
servodirectie si service
Moderator: Echipa Tehnica
Da multumesc de ajutor ....
Pentru cei care mai au aceleasi probleme se pare ca pompa servo sa cam dus are presiune scazuta ... si zgomotul este de la garnitura de la galeria de evacuare care se contracta cand e rece afara ... costa cam 15 lei ..
pompa servo e cam scumpa sper sa gasesc la dezmembrari, noua nici n-am indrasnit sa intreb.
Pentru cei care mai au aceleasi probleme se pare ca pompa servo sa cam dus are presiune scazuta ... si zgomotul este de la garnitura de la galeria de evacuare care se contracta cand e rece afara ... costa cam 15 lei ..
pompa servo e cam scumpa sper sa gasesc la dezmembrari, noua nici n-am indrasnit sa intreb.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
...ai spus ca ai schimbat licihidul de servodirectie... inainte de ingropa o mica avere in pompa de servo, inlocuieste lichidul "proaspat" schimbat cu lichid universal de servodirectie (si nu cu ulei ATF chiar daca are standardul Dexron III) sau cu lichidul de servodirectie indicat de citroen... la mine asta a fost...
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
-
- simpatizant
Salut. Si la mine are motorul un sunt enervant, parca se aude mai tare ca acum 3 ani cand am luat-o. Pare sa vina dinspre galerie. Se aude ca si cand ar fi toba sparta , si chiar este pe dedesubt gaurita putin, dar nu mi s/ar parea normal sa baraie si de sub capota. Parca si vibreaya mai tare caroseria. Mentioney ca am schimbat de curand un suport de motor care se uzase, creyand ca de acolo vin vibratiile. S=au reus putin dar nu de tot. Poate fi vorba de acceasi garnitura de la evacuare? Scuye pt greseli de ortografie, dar am tastatura pe romaneste.
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”