eu o am de 2 ani, si am luat-o la 45.000km si 5 ani vechime. In astia 2 ani:
- am schimbat consumabile (ulei, filtre, placute, discuri, cauciucuri, curea accesorii, fulie arbore cotit, becuri - cam multe pe faza scurta, stergatoare, baterie, luneta, geam lateral

urmeaza covorase), ;
- am mai schimbat si cam astea ar intra la categoria obiecte nefiabile - bloc lumini, radio cd, cablu ambreiaj(insist sa nu il trec la consumabile, pentru ca este singura masina la care am schimbat asa ceva si mai este si foarte scump), surubele si bumbi la capacul de la motor (nu sunt nesemnificativi pentru ca costa vro 30lei bucata si am cumparat vro 8 pana acum), oglinda (se arsese rezistenta de incalzire);
- antifurturi roti e poate si vina mea ca s-au stricat , dar ar trebui facute mai solide;
- ca si reparații ar mai fii reglaj oglinda si stopuri spate (contacte imperfecte la nul),
Cam asta ar fi, daca imi mai amintesc mai scriu. Oricum masina are acum 128000km, si a fost alergata. De multe ori portbagaj plin, de cateva ori Transfagaraseanu, Bucurestiul central la ore de varf la greu, drumuri de tara...etc.
Poate ca nu este un exemplu de fiabilitate, dar eu per ansamblu sunt multumit de ea....si am un feeling ca daca as fi luat-o de noua as fi schimbat mult mai putine la ea.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...