Carne pe Gume
Scris: Dum 11-Sep-2011 23:27
Am inceput cautarile pentru Gumele de iarna si inca nu am reusit sa i-au o decizie. De ce ?. Pentru ca sunt gume low buget care costa cu 50-70 maxim 100 ron mai putin decat gumele premium. La un moment datma gandeam ca unele SH nu ar strica. Ma gandesc ca decat unele noi low buget mai bine unele sh premium.
Si aici vin cu intrebarea, ce carne trebuie sa aiba un cauciuc noi, avand in vedere ca cele Sh am gasit de la 5mm la 7mm, e clar cu cat e mai mare cu atat mai bine.
Azi am fost la un magazin si am facut testul cu moneda pe o guma TIger Winter( 220 ron) si pe una Brigestone (300 ron), si diferenta era de cel puti 1mm in carne.
Imi pun intrebarea daca acel milimentru nu poate insemana inca un sezon de rulare, si evidend faptul ca fiind mai tari se tocesc mai greu.
Pareri ?? opinii ???? recomandari cauciucuri si eventual magazine de cumparat noi/sh
Si aici vin cu intrebarea, ce carne trebuie sa aiba un cauciuc noi, avand in vedere ca cele Sh am gasit de la 5mm la 7mm, e clar cu cat e mai mare cu atat mai bine.
Azi am fost la un magazin si am facut testul cu moneda pe o guma TIger Winter( 220 ron) si pe una Brigestone (300 ron), si diferenta era de cel puti 1mm in carne.
Imi pun intrebarea daca acel milimentru nu poate insemana inca un sezon de rulare, si evidend faptul ca fiind mai tari se tocesc mai greu.
Pareri ?? opinii ???? recomandari cauciucuri si eventual magazine de cumparat noi/sh