Citroen C6

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

dan1967
simpatizant

Citroen C6

Mesajde dan1967 » Vin 07-Dec-2012 15:41

Buna ziua tuturor celor ce indragesc aceeasta marca de automobile(Citroen) Are cineva cunostinta de performantele mdelului C6? Stiu ca este un model de lux de la Citroen si nu oricine isi permite astfel de masina,dar as dori sa aflu de la cunoscatori pareri despre aceest model. Am vazut ca pretul acestui model (de nou)este undeva la 55000€. Dar ca masina second hand are un pret rezonabil. Ascunde oare acest pret "rezonabil"probleme majore? Oricum masina arata absolut superb. Si sincer as dori sa-mi cumpar una(s.h bineinteles) Va multumesc anticipat pt.sfaturi si va doresc o zi buna tuturor.

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Vin 07-Dec-2012 15:58

Eu zic ca ascunde facturi de service foarte mari. Iar cand pica ceva, evident, costuri mari. Daca vrei performanta, atunci iti trebuie HDI-ul de 2.7 sau de 3.0, si oricum, chiar si cu acele motoare, tot va fi tot relativ lent in comparatie cu Seria 7 sau Seria 5 de la BMW. Iti iei C6 pentru aspect, pentru suspensie, nu pentru performanta. V6-le pe benzina este lent si pe C5, pe C6 banuiesc ca e cam nereusit.
"If in doubt, flat out!"

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Vin 07-Dec-2012 16:02

partea cea mai proasta la noi este lipsa mecanicilor pentru marca in general
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

dan1967
simpatizant

Citroen C6

Mesajde dan1967 » Vin 07-Dec-2012 23:44

Multumesc pentru sfaturi. Nu sunt adeptul performantei ci mai degraba a confortului. Si asta inseamna ca daca imi iau C6 nu fac o afacere proasta. Costuri mari sunt la toate modelele din aceasta clasa. Cat despre masinile nemtesti fara suparare pt.cei ce le apreciaza. Sunt tipul de om care nu merge la pomul laudat cu sacul. Va doresc numai impliniri si satisfactii in ceea ce va doriti.

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Sâm 08-Dec-2012 09:37

Ca mașinĂŁ e senzaționalĂŁ,am avut una pe mânĂŁ suficient cât sĂŁ-mi fac o pĂŁrere.Dar și costurile de ĂŽntreținere sunt pe mĂŁsurĂŁ,impozitul și consumul fiind cele mai mici dintre ele.
NeapĂŁrat ĂŽ-ți trebuie casco(bara fațĂŁ costĂŁ aproape 7.000 lei).Este o mașinĂŁ care se preteazĂŁ drumurilor lungi,ĂŽn oraș am avut momente ĂŽn care mĂŁ ĂŽnvârteam de 10 ori pentru un loc de parcare adecvat.
La fel ca tine eram ĂŽnebunit sĂŁ o iau,dar am renunțat,mai ales cĂŁ eu folosesc mașina personalĂŁ doar in wk și era o cheltuialĂŁ nejustificat de mare.

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Sâm 08-Dec-2012 09:49

dar eu nu intyeleg de ce sunt preturile la piese asa mari
sunt aurite?
dreaqu tot fiare si plastice,plastice de calitate mai buna ce-i drept,dar nu in halul asta
ajungi sa iti fie frica sa iesi cu ea pe strada ca vine un idiot si...zganc...ti-o trage la bara
sau cum am vazut ca a devenit moda pe tineretului,in fiecare noapte cete un idiot chiteste masinile,le asaza mai aproape
de 2-3 saptamani se intampla asta
apropos xantia xerde cu numere de alba e pe aici?
a fost si ea victima saptamana asta
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...

Ce ciudat!

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 08-Dec-2012 18:37

Productia unui tip de piesa implica design, testare, productie etc. Cand baza de masini este mare, gen Peugeot 206, piesele devin ieftine. Cand baza e mica, gen Citroen C6, pretul devine foarte mare iar putini producatori aftermarket investesc in cele necesare productiei astfel incat ajungi sa fii obligat sa cumperi bara de la Citroen. Mai mult, e clar ca exista si o taxa de lux la C6.
"If in doubt, flat out!"

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Dum 09-Dec-2012 09:54

Sunt unele becuri la c6 care costa 120 euro....

Sau facut putine, in jur de 20 mii de bucati in 7 ani de productie (conform wikipedia), productia va inceta peste 10 zile, adica pe 19 decembrie 2012....o masina foarte rara.
Pt mine este un motiv in plus sa o am (daca mi-o voi permite vreodata)

dan1967
simpatizant

Mesajde dan1967 » Dum 09-Dec-2012 23:31

Ai dreptate ca sunt rare. Eu alerg(prin prisma meseriei)mult in Europa si chiar foarte mult in Franta. Chiar si in tara de fabricatie se pot numara pe degete. Dar mi-as dori-o. Va multumesc pt.sfaturi inca o data la toti. Sa aveti un an nou cu impliniri.

mihai ham
pasionat

Mesajde mihai ham » Lun 10-Dec-2012 08:48

Mulțumesc asemenea,toate cele bune.

Rica
Moderator - Bazar

Mesajde Rica » Vin 11-Ian-2013 11:42

stie cineva ceva de C6-le de prin bucuresti cu numere de germania sau austria?
e a doua oara cand o vad in zona universitate victoriei
doamne cum arata printre celelalte masini... :oops:

Ce ciudat!

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”